آش بادام کرمانشاهی بی نظیرترین غذای ایرانی است

وبسایت تفریحی یک و دو: ایران ما پر از شهرهاست که هر کدام غذاهای محلی لذیذ و منحصربفرد خود را دارند. یکی از این غذاهای بسیار خوش طعم و رنگارنگ خلال بادام است. کسانی که خلال بادام کرمانشاهی خورده‌اند به خوبی می‌دانند که یکی از خوشمزه‌ترین و بی‌نظیرترین غذاهای ایرانی است. سوپ اصل که جزء همیشگی مجالس رسمی کرمانشاه است، برای یک بار خوردن خوب است.

اجزاء:

  • گلاب 5 قاشق غذاخوری
  • 300 گرم گوشت قرمز
  • زعفران پخته ۱ پیمانه
  • 1 قاشق چایخوری کره
  • بادام را 250 گرم خرد کنید
  • زرشک 1 لیوان
  • 1 تکه کوچک چوب دارچین
  • 1 عدد پیاز
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. پیاز را خرد کرده و زردچوبه را اضافه کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

2. سپس گوشت را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

3. پس از تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

4. چند دقیقه تفت دهید سپس 4 پیمانه آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

بادام های خرد شده را حدود 10 دقیقه در آب داغ خیس کنید تا نرم شوند سپس دم کرده و به مدت 5 دقیقه در زعفران خیس کنید (مقداری زعفران را در آب جوش مالیده و 15 دقیقه روی بخار آب بگذارید تا دمیده و رنگ شود).

5. وقتی آب جوش کم شد، بادام خرد شده، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (به اندازه نوک انگشت باشد)، حرارت را به میزان قابل توجهی کم کنید و ظرف را حدود 30 دقیقه روی آتش بگذارید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه پیراشکی پنیری؛ ساده و خوش طعم

6. بعد از این مدت زرشک و گلاب و روغن را به ظرف اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بنشینید و در را باز کنید و بعد از پخت یک چوب دارچین بردارید و نمک را اندازه کنید و داخل آن بریزید. با برنج سرو کنید

آش بادام کرمانشاهی بی نظیرترین غذای ایرانی است

فوت و فن:

  • برای این سوپ بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.
  • اگر بعد از پختن آب جوش زیاد بود حرارت را کمی زیاد کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
  • دلیل استفاده از چوب دارچین به جای پودر دارچین، تیره نشدن رنگ ظرف است.
  • در صورت تمایل می توانید چند عدد لیمو عمانی را به همراه خلال بادام اضافه کنید.
  • برای این غذای محلی بهتر است از زرشک سیاه کرمانشاهی استفاده کنید اما مراقب باشید زیاد استفاده نکنید تا قابلمه زیاد تیره نشود.
  • از رب گوجه فرنگی زیاد استفاده نکنید زیرا طعم غذا را تغییر می دهد و طعم آن غالب می شود.
  • در آخر برای تزیین آن می توانید از بادام و پسته خرد شده استفاده کنید.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *