آموزش تهیه رول تخم مرغ برای یک صبحانه مقوی

وبسایت تفریحی یک و دو: نقش تخم مرغ آفریقایی با نمونه چینی زرده کاملا متفاوت است. این نسخه از رول تخم مرغ به همین نام است. در آفریقا تخم مرغ ها را ابتدا آب پز می کنند، سپس به شکل خمیر در می آورند و سپس سرخ می کنند. در حالی که در مثال رپ چینی بیش از یک قرص نان وجود دارد.

نقش تخم مرغ به عنوان غذای خیابانی در کشورهای غرب آفریقا رایج است. کسانی که عاشق چای هستند از این غذا برای صبحانه هم استفاده می کنند. همچنین می توانید آن را با آبمیوه سرد سرو کنید. البته این غذا را می توان در هر زمانی از روز به عنوان میان وعده به خصوص برای کودکان سرو کرد، زیرا در یک نان با یک تخم مرغ متوسط ​​برای آنها جالب خواهد بود. این یک وعده رضایت بخش و دلگرم کننده خواهد بود. به همین دلیل به کارمندان نیز توصیه می شود آن را بخورند.

این رول مانند اسکاچ در کره سرخ می شود و بسیار راحت آماده می شود. البته رمز موفقیت در تهیه این دستور تهیه خمیر است. خمیر باید کمی مرطوب و نرم باشد و کار با آن کمی سخت باشد.

نگران نباشید، آنقدرها هم سخت نیست. خمیر باید 15 تا 20 دقیقه استراحت کند تا خوب پف کند. با توجه به اینکه بعد از این مدت هنوز نرم است، این خمیر قابل کنترل تر است. اگر از اندازه گیری های دقیق استفاده کنید، همه چیز به درستی از آب خارج می شود.

نقش تخم مرغ برای یک صبحانه مقوی

مواد لازم برای 6 عدد رول تخم مرغ

  • هورد: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک دریا: 1/4 قاشق چایخوری
  • آجیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • مارگارین: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: 8 تا 9 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ آب پز: 5 عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
غذای یلدا ؛ فقط یلدا را جشن بگیرید

نقش تخم مرغ برای یک صبحانه مقوی

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، نمک، شکر و مغزها را با هم مخلوط کنید.

2. با انگشتان دست، مارگارین (روغن گیاهی) را با آرد مخلوط کنید تا مخلوط شکننده شود.

3. دانه های خام را هم بزنید و به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در این مرحله خمیر باید خشک شود.

4. شروع به اضافه کردن آب کنید، هر بار مقدار کمی به آن اضافه کنید و خمیر را هم بزنید تا خمیر نرم، چسبناک و قابل استفاده شود.

5. خمیر را چند دقیقه ورز دهید سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید 15-20 دقیقه بماند.

6. دوباره خمیر را یک دقیقه ورز دهید و سپس به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید.

7 هر خمیر را پهن کرده و تخم مرغ را در آن قرار دهید و خمیر را به خوبی دور تخم مرغ بچرخانید تا کاملاً بسته شود و کاملاً پوشانده شود.

8. خمیر را در ماهیتابه با روغن داغ روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید. مدام هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود.

9. گرم سرو کنید. نوش جان

رول تخم مرغ برای یک صبحانه مغذی

نکات مهم

  • اگر بلافاصله آنها را سرخ نکردید همه تخم مرغ ها را داخل خمیر بپیچید. اگر خمیر را دور تخم مرغ بچرخانید و کنار بگذارید، خمیر به خوبی دور تخم مرغ بلند می شود. این باعث می شود خمیر دور تخم مرغ حالت مناسب و یکنواخت خود را از دست بدهد و پخت متوقف شود.
  • نقش تخم مرغ باید روی حرارت متوسط ​​انجام شود. تفت دادن روی حرارت زیاد از پختن آن از داخل جلوگیری می کند. نگران نباشید، رول تخم مرغ در روغن که خیلی داغ نیست کند نمی شود.
  • از روغن کافی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
  • در صورت تمایل می توانید آن را در فر هم بپزید اما زرده تخم مرغ مانند مدل سرخ شده در روغن نرم نمی شود.
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
پنکیک سیب زمینی با گوشت (درانیکی)

منبع: cheflolaskitchen

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *