افطار روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

وب سایت دونفره – معصومه رجایی: ایام زیبای اردیبهشت به طاعت رمضانی شما پذیرفته شود. شاید ظاهر این ظرفی که می بینید خاص و متفاوت نباشد و فکر کنید همان سبزی پلو مرغ است که کمی خرد شده است. اما باید به شما بگویم که این سبزی پلو نیست … گشنیز پلو است … پر از بوی گشنیز است که با مرغ زعفرانی ترکیب می شود بسیار مطبوع است. توصیه می کنم این غذای خوشمزه را با گشنیز تازه که این روزها فراوان است میل کنید. همچنین یک گزینه سریع و بسیار خوب برای صحرا است.

اجزاء

  • 2 لیوان برنج
  • 1 فنجان گشنیز خرد شده
  • سینه مرغ 1 عدد
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • دو سه قاشق غذاخوری زعفران پخته شده
  • نمک و فلفل
  • دارچین
  • زردچوبه
  • رب گوجه فرنگی نصف قاشق چایخوری مربا

افطار روز؛  گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

افطار روز؛  گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

فرمان سریع

اگر وقت داشتید برنج رو از قبل خیس کنید و بعد آبکش کنید که اینجا توضیح دادم.

گشنیز تازه را بعد از شستن خرد کنید و به برنج خشک اضافه کنید و ته دیگ دلخواهتان بگذارید و برنج را دم کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا روشن و طلایی شود.

مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا رنگ مرغ تغییر کند.

افطار روز؛  گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

حرارت را دوباره کم کنید، ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

حالا زعفران را اضافه کنید و در صورت نیاز نصف لیوان آب روی مرغ بریزید و با حرارت ملایم به مدت 10-15 دقیقه بپزید. در آخر چند قطره لیموی تازه اضافه کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه آش هویج تبریزی; سوپ اصیل ایرانی

غذا آماده سرو است.

گشنیز پلو با مرغ

برای مهمان اگر می خواهید این غذای خوشمزه را تهیه کنید، بهتر است از تکه های درشت مرغ استفاده کنید. به عنوان مثال، از یک بوم کامل استفاده کنید. طبیعتا زمان پخت گوشت مرغ نیز افزایش می یابد و پخت کامل آن ۱ ساعت زمان می برد.

افطار روز؛  گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *