افطار روز ؛ مافی

شهروند آنلاین: دسرهای سنتی زیادی در شهرهای مختلف ایران وجود دارد. یکی از این دسرها مشکوفی است که مخصوص مازندران است. این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر هنگام تهیه این دسرها به جای شیر از آب استفاده می کنید ، نام دسر شما مسقط است.

عناصر:

  • 2 فنجان شیر
  • 3 قاشق چایخوری شکر
  • 3 قاشق چایخوری نشاسته
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • کره 1 قاشق چایخوری
  • زعفران پخته 2 قاشق غذاخوری

نحوه تهیه یک مورد مشکوک ؛  دسر مخصوص مازندرانی ها

نحوه تهیه یک مورد مشکوک ؛  دسر مخصوص مازندرانی ها

روش تهیه:

1. شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا نشاسته حل شود.

2018-04-02 Хохарчон 121 2. قابلمه شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط کنید.

3. وقتی شیر گرم شد ، کره ، وانیل ، گلاب و زعفران را اضافه کنید.

4. دوباره مخلوط کنید و صبر کنید تا مخمر غلیظ شود.

5. اکنون دندان های شما آماده است. از روی حرارت بردارید ، در ظروف مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید.

6. می توانید دسر را با میوه ، پودر یا یک تکه پسته ، دارچین یا ترافل رنگی تزئین کنید.

7. برای تهیه دسرهایی با رنگهای دیگر نیز می توان از دارچین با پودر هل و کاکائو استفاده کرد که در نصف فنجان آب جوش ذوب شده و روی آنها قرار داده تا ترکیب زیباتر پیدا شود. (همچنین می توانیم بین آنها از لایه های ژله استفاده کنیم).

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه آب انبه ؛ لذت ببرید و شیرین باشید!

همچنین ببینید

برنج برشته شده هاوایی در رنگ ها و طعم های مختلف موجود است

برنج هاوایی برشته شده؛ رنگ ها و طعم های مختلف

وبسایت تفریحی یک و دو: برنج برشته شده هاوایی علاوه بر مواد کلاسیک برنج برشته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *