بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

وبسایت تفریحی یک و دو: وافل بلژیکی ظاهری زیبا و داخلی سبک و نرم دارد، در حالی که بیرون آن برشته و طلایی است. برای صبحانه یک وافل خوشمزه خواهید داشت که هم خوشمزه است و هم زیبا. این وافل را می توان با میوه، عسل و کارامل سرو کرد.

تاریخچه وافل

وافل نوعی دسر یا ظرفی است که با خمیر درست می شود که بین دو لایه نان قرار می گیرد که شکل و اندازه خاصی دارد و داخل آن نیز طرح خاصی دارد که سر و شکل وافل را درست می کند. در واقع وافل ها را روی بشقاب مخصوصی که برای تهیه وافل استفاده می شود درست می کنند. این غذا در سرتاسر دنیا مصرف می شود، مخصوصاً در بلژیک که در ابتدا تهیه و مصرف می شد. وافل ها از رنگ ها و طعم های ساده گرفته تا متفاوت ساخته می شوند. در بعضی جاها به صورت منجمد یا آماده موجود است و فقط برای استفاده باید حرارت داده شود.

در زمان های قدیم، یونانی ها کیک های مسطح به نام ابلیسک را بین دو صفحه فلزی داغ می پختند. این روش در اروپای قرون وسطی رایج بود، جایی که مخلوطی از کیک، آرد، آب یا شیر و گاهی تخم‌مرغ که به وافل معروف بود، روی آتش بین دو بشقاب آهنی با دسته‌های بلند پخته می‌شد. بعدها ظروف شکل های مختلفی به خود گرفتند و طرح ته دیگ در نان نقش داشت. بسیاری از وافل هایی که در آن زمان ساخته شدند شبیه وافل های مستطیلی امروزی بودند، اما طول و عرض بیشتری داشتند.

بهترین وافل بلژیکی

آیا کسی هست که وافل را دوست نداشته باشد؟ مگر اینکه اصلاً نخورده باشد و نداند چه چیزی است. این غذا یک صبحانه راحت و خوشمزه است، مخصوصا برای آخر هفته که می خواهید حال و هوای ساده ای به خانواده عزیزتان بدهید. در واقع درست کردن وافل و عرضه آن به صورت گرم تنها دلیلی برای بیدار کردن آنها در صبح های تنبل خواهد بود. وقتی این کار را انجام دادید، آنها برای همیشه به آن وابسته خواهند بود، و بهتر است شب قبل به آنها اطلاع دهید تا ببینید صبح چگونه سر میز صبحانه نشسته اند.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
سس ژوگ (شور)؛ سبزی های تند از سرزمین مردمان شاد

وافل های بلژیکی ما به لطف دوغ یا شیر تغلیظ شده فوق العاده و خوشمزه هستند. از داخل بسیار نرم و لطیف و از بیرون سرخ شده و زیبا هستند و لطافت و جسارت آنها کاملاً مطابقت دارد.

در مورد اینکه چه لباسی می پوشید، این انتخاب شماست که می خواهید روی آن کره بمالید یا مانند نوع سنتی عسل یا آب خرما بریزید. مخصوصاً ریختن عسل بین دو وافل واقعاً یک وافل عسلی خوشمزه به شما می دهد، مخصوصاً اگر بین این دو وافل کمی موزی باشد. وافل نه تنها یک دسر معمولی است، بلکه یک صبحانه عالی است زیرا حاوی تمام مواد مغذی برای سیری است: پروتئین، کربوهیدرات و چربی. به این ترتیب می توانید بدون نگرانی از گرسنگی یا درد معده آنها را درست کنید و بخورید.

مواد تشکیل دهنده وافل چیست؟

وافل بلژیکی با استفاده از موادی تهیه می شود که اکثر ما در خانه داریم یا حداقل موجود و خریداری شده است.

بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

آرد جهانی: آردهای چند منظوره یا چند منظوره در واقع همان آردهای بسته بندی شده موجود در بازار هستند که برای تهیه نان، کیک و شیرینی استفاده می شوند و کمی با آرد سفید تفاوت دارند.

نشاسته ذرت: این ماده به قهوه ای شدن و روشن شدن وافل کمک می کند.

بکینگ پودر و جوش شیرین: از هر دو ماده برای خمیر استفاده می شود.

نمک: این ماده طعم ها را متعادل می کند.

دوغ و شیر: من توصیه نمی کنم روغن را با چیز دیگری جایگزین کنید زیرا کار را بهتر انجام می دهد. درصد روغن آن در هر مقدار قابل استفاده است. برای آموزش درست کردن دوغ، نگاهی به طرز تهیه کیک خانگی بیندازید.

روغن سبزیجات: کره را جایگزین کره نکنید، زیرا وافل های پارچ و سبک دریافت نمی کنید.

اسانس وانیل: این ماده به وافل طعم و عطر می دهد.

تخم مرغ: در این دستور زرده سفید و سفید را جدا کرده و سفیده ها را خیلی خوب بزنید تا پر شود و حجم وافل زیاد شود.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

شکر سفید: فقط به مقدار کمی از آن نیاز داریم و برای طعم وافل و قهوه ای استفاده می شود.

مواد لازم برای 6 نفر

  • آرد: 1 و 1/2 فنجان (213 گرم)
  • نشاسته ذرت: 1/2 فنجان (70 گرم)
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری
  • دوغ: 1 و 1/2 پیمانه
  • شیر: 1/2 فنجان
  • روغن نباتی: 6 قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد (زرد و سفید جداگانه)
  • شکر سفید: 3 قاشق غذاخوری

بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

طرز تهیه

1. در را روی 200 درجه فارنهایت بچرخانید و وافل ها را گرم کنید.

2. در یک کاسه متوسط، آرد، نشاسته، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را به مدت 20 ثانیه با هم مخلوط کنید. یک سوراخ در وسط ایجاد کنید و آن را کنار بگذارید.

بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

3. در ظرف دیگری ماست، شیر، روغن نباتی، وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

4. در یک کاسه همزن برقی ثابت یا ثابت، سفیده ها را در همزن با دور تند هم بزنید تا پف کند و پف کند. شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود.

بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

5. در حین هم زدن، مخلوط روغن را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا یکدست شود (مخلوط باید کمی ناهموار باشد). سفیده تخم مرغ را با دقت به مخلوط اضافه کنید. مخلوط شما باید شبیه کیک اسفنجی باشد.

بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

6. خمیر را طبق دستور وافل ساز در وافل ساز بپزید. معمولا قبل از استفاده از وافل و ریختن وافل داخل آن استفاده می شود (البته استفاده از آن بین دو خمیر لازم نیست) سپس خمیر را داخل دستگاه بریزید و درب آن را ببندید و دستگاه را روشن کنید تا صدا به صدا درآید. شنیده می شود یا چراغ ها روشن هستند (برای دستگاه های جدید). این معمولا 2 دقیقه با حرارت کم طول می کشد.

بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

7. وقتی هر کدام پخت، آن را به فر داغ منتقل کنید تا قهوه ای شود و حرارت را حفظ کند. با کره یا آب خرما یا عسل یا هر چیزی که دوست دارید گرم کنید.

بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

وافل ها را فریز کنید

وافل وقتی تازه و گرم است خیلی خوشمزه و در بهترین حالت است چون بعد شروع به نرم شدن می کند و لبه های آن را کم می کند اما اگر کمی اضافه بماند می توان چند روز یا چند روز گذاشت. هفته (بعد از سرد شدن در شیرینی) بپزید) نگه دارید. لایه های کاغذ روغنی را بین لایه ها قرار دهید تا به هم نچسبند.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه کرپ سوز ؛ غذای مورد علاقه هیو جکمن

موادی که می توانید برای فرآیند استفاده کنید

  • روی آن را با کمی روغن چرب کنید سپس با مخلوط شکر و دارچین بپوشانید.
  • با توت های تازه و خامه شیرین تزئین کنید.
  • سس شکلات یا نوتلا، برش های موز، گردو و خامه فرم گرفته را برای تهیه ساندویچ وافل امتحان کنید.
  • در پاییز از روغن کدو تنبل یا سیب استفاده کنید.
  • قرار دادن روغن داغ و عسل نیز پیشنهاد خوبی است.

بهترین دستور العمل برای وافل بلژیکی

ترفندهایی برای درست کردن بهترین وافل

  • از مخلوط آرد و ذرت استفاده کنید: این کار بهترین بافت نرم را می دهد.
  • سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید. این کار وافل ها را نرم و پف کرده می کند.
  • فقط از دوغ و شیر با هم استفاده نکنید. این به وافل که به خودی خود درست نمی شود طعم خوشمزه ای می دهد.
  • از روغن نباتی استفاده کنید نه روغن نباتی. این به شما پارچه ای مرطوب و سبک با لبه های شفاف می دهد.
  • خمیر را زیاد مخلوط نکنید. این خوب است اگر کمی خشن باشد.
  • مواظب باشید که وافل ها زیاد نپزند یا زیاد نپزند. اگر در وافل را خیلی سریع باز کنید، می‌چسبد و خرد می‌شود، و اگر بیش از حد پخته شود، می‌دانید که چه اتفاقی می‌افتد.
  • هنگام پخت وافل های دیگر، وافل های پخته شده را در فر گرم نگه دارید.

نکات مهم

برای اندازه گیری آرد و نشاسته، بهتر است از ترازوی آشپزخانه برای اندازه گیری وزن مواد استفاده کنید. اگر ترازو ندارید از قاشق استفاده کنید و سطح ترازو را صاف کنید.

دقت کنید زرده سفید و پروتئین به خوبی از هم جدا شده باشند و در ظرف سفید رنگ زرد نباشد وگرنه خوب نمی خورد و پف خوبی هم نخواهد داشت.

منابع: cookingclassy، ویکی پدیا

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *