حلوای کاسه ای شیروزی; اصلی و خوش طعم

وب سایت سرآشپز پاپیون: حلوای جام یکی از حلواهای سنتی شیراز است که از قدیم الایام در تمامی جشن های مذهبی استفاده می شده است. شاید الان از رونق کمتری برخوردار باشد، اما هنوز افرادی هستند که باید در مراسم مذهبی این حلوا را بخورند.

حالا چرا به این دسر می گویند کاسه حلوا؟ چون بعد از تهیه این حلوا مقدار کمی از آن گرفته شد، چند فرسخ دور آن کشیده شد و ته یک کاسه کوچک چینی کشید و حلوا به شکل فنجان در آمد و برای هر کدام یک فنجان از این حلوا روی میز گذاشتند. شخص پس از تاریخچه ای کوتاه به سراغ تهیه این حلوای بسیار خوش طعم می رویم.

اجزاء

  • 1 فنجان آرد برنج
  • شکر 2 لیوان
  • 2 لیوان آب
  • 1 فنجان گل رز
  • 1/2 فنجان کره
  • هل 1/4 قاشق چایخوری
  • زعفران را به میزان لازم آب کنید

حلوای کاسه ای شیروزی;  اصلی و خوش طعم

طرز تهیه

ابتدا شکر، آب، گلاب و هل را در ظرفی (ترجیحاً ضد آتش) اضافه کنید، سپس آرد برنج را به آرامی اضافه کنید و مخلوط کنید تا گلوله ای در مایع باقی نماند.

سپس روغن و زعفران را اضافه کنید و حرارت را روشن کنید. حرارت باید خیلی ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت حلوا باید مرتب مصرف شود. در غیر این صورت حلوا تبدیل به توپ می شود.

در ابتدا غلظت حلوا شبیه کدو حلوایی می شود اما برای سفت شدن آن هنوز باید خورده شود. حدود 10 دقیقه طول می کشد تا به غلظت مورد نظر برسد.

وقتی حلوا سفت شد تا از ظرف جدا شود، حرارت را خاموش کنید و داخل ظرف بگذارید و بگذارید خنک شود.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
افطار روز؛ سوهان

برای آرایش اسمارتیز رو با یونیت و تیوپ گل زدم. اون قسمت تیره رو با پودر کاکائو مالیدم.

با دستمال تمیزی پهن کردم که به حلوا نچسبه و پخش بشه. من مثلا یک گل ترمه حشیش با گل محمدی خشک طراحی می کنم. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد

سایر نکات:

مقدار روغن را می توان به 1 فنجان افزایش داد. بستگی به روحیه مردم دارد. شاید کسی دوست داشته باشد چاق تر و لاغرتر باشد. همچنین، دیوانگی مداوم و آتش ملایم را در تمام مراحل فراموش نکنید.

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *