دادگاه استیناف قانون وزارت حمل و نقل ایالات متحده را برای دارندگان CDL غیر مقیم به حالت تعلیق درآورد

دادگاه استیناف ایالات متحده

یک دادگاه استیناف فدرال ایالات متحده در 10 نوامبر به وزارت حمل و نقل دستور داد تا اجرای قانون نهایی اضطراری خود را که توانایی افراد غیرشهروند برای دریافت گواهینامه رانندگی تجاری را محدود می کند، متوقف کند.

دادگاه استیناف ناحیه کلمبیا در ایالات متحده گفت: “هدف از این توقف اداری ارائه فرصت معقول به دادگاه برای بررسی درخواست های اضطراری برای توقف در انتظار بررسی است و به هیچ وجه نباید به عنوان تصمیمی در مورد ماهیت این درخواست ها تلقی شود.” در تصمیم خود نوشت.

این دادخواست مدعی است که دولت از رویه‌های وضع قوانین پیروی نکرده است. (منبع: iStock)

این قانون که توسط شان دافی، دبیر DOT در اواخر سپتامبر اعلام شد، تنها به رانندگان غیرشهروندی با ویزای H-2a، H-2b یا E-2 اجازه می دهد تا CDL دریافت کنند. همچنین گام‌های دیگری را که دولت‌ها باید هنگام صدور این اعتبارنامه‌ها انجام دهند، الزامی کرد. اداره ایمنی فدرال موتور حامل تخمین می زند که 200000 دارنده CDL غیر مقیم وجود دارد.

چند هفته بعد، گروهی به رهبری Public Citizen تشکیل شد شکایت کرده است از طرف راننده کامیون خورخه ریورا لوجان، دارنده قدیمی CDL و دریافت کننده اقدام معوق برای ورود به دوران کودکی (DACA). در این دادخواست ادعا شده بود که دولت از رویه های نظارتی مناسب پیروی نکرده است.

در نظر دادگاه اشاره ای به زمان اقدامات بعدی نشده است. پرونده Lujan v. FMCSA است.

عکس آواتار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *