در خانه پهلوی یزدی درست کنید!

وب سایت آشپز پاپیون: دسر پاکلوی یزدی را در همه جای دنیا و ایران همه می شناسند، اما خب این دسرهای اصل فقط در قنادی درست می شود، اما رازهای تهیه پاکلوی یزدی را می توانیم به شما خانم ها و آقایان بگوییم. می خواهند بگویند پس به ما بپیوندید.

اجزاء

  • مخمر پخته شده
  • پودر پسته یا بادام 300 گرم
  • 150 گرم پودر قند
  • هل 1/2 قاشق چایخوری

آب پاکلاوا

  • 500 گرم شکر
  • 2 لیوان آب
  • بطری رز 1/2

مواد لازم برای گدازه لواش

  • 2 عدد تخم مرغ (زرده)
  • 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری مربا
  • شیر 1 لیوان
  • 100 گرم کره
  • نمک به میزان لازم
  • گلاب به مقدار لازم
  • آرد سفید به میزان لازم

در خانه پهلوی یزدی درست کنید!

آب هندوانه؛  کبد شما را شاد می کند!

طرز تهیه

مرحله 1: مخمر باقلوا

پودر بادام یا پسته را با شکر و هل مخلوط کنید.

مرحله 2: آب پاکلاوا

شکر را با آب مخلوط کرده و روی آتش بگذارید. وقتی جوش آمد و کمی غلیظ شد.

گلاب را اضافه کنید و بعد از چند جوش، شیره را از فر خارج کنید. فیلتر کنید و در صورت لزوم استفاده کنید.

در خانه پهلوی یزدی درست کنید!

مرحله سوم: لواش پاکلاوا

بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.

کره و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

آرد را از شیشه رد کنید و کمی به مایع اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و بگذارید یک یا دو ساعت بماند.

مرحله چهارم: پاکلاوا را آماده کنید

سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
گوجه و خیار بادمجان

یک جعبه فلزی (یا یک کاسه قابل استفاده در فر) انتخاب کنید و خمیر را در ته آن پهن کنید.

در خانه پهلوی یزدی درست کنید!

لواش دوم را به همین ترتیب بپاشید و روی لایه اول لواش بگذارید. سپس مایع را بین پاکلاوا که حاوی بادام یا پسته است در 2 لایه خمیر پخش کنید و با دست خوب فشار دهید. سپس با دست روی لایه های مواد کمی گلاب بپاشید.

ظرف دیگری را باز کرده و با رنده ریز نازک کرده و روی مواد قرار دهید. سپس کناره های اضافی خمیر گدازه را با چاقو برش دهید و تمام مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.

کره را گرم کنید و روی شیرینی بریزید.

بعد از اینکه کره کاملا جذب شیرینی شد، جعبه شیرینی را کف فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید، سپس شیرینی را به مدت 10-15 دقیقه در قالب بالایی قرار دهید تا شیرینی طلایی شود. .

پس از خارج کردن پاکلاوا از فر، شیره آماده را به آرامی در آن بریزید تا شیرینی کاملاً جذب شود. اجازه دهید شیرینی خنک شود.

در صورت تمایل می توانید کم کم آب آن را به پاکلاوا اضافه کنید.

همچنین ببینید

نحوه سفید کردن سبزیجات

مطالعه بلانچ؛ راهی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

وب سایت دوبل – گلزار نورمحمدیان: بلانچ کردن یک روش پخت و پز که با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *