دستور پخت کیک بادام فرانسوی

وبسایت تفریحی یک و دو: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی احساس خواهید کرد.

اجزاء:

  • ماست: سه چهارم اندازه
  • شکر دانه ریز: یک و نیم وعده
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سفارش: یک و نیم وعده
  • پودر بادام: سه ​​چهارم فنجان
  • بکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری
  • نمک: سه چهارم قاشق چایخوری
  • شکر وانیل: 2 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان: سه چهارم فنجان
  • اسانس بادام: یک و نیم قاشق چایخوری

مواد لازم برای بطری کردن:

  • پودر قند: سه قسمت در هر فنجان
  • بادام پوست تست شده: اندازه یک دوم
  • پرتقال را پوست بگیرید و رنده کنید: 1 قاشق چایخوری
  • پودر ژله پرتقال: 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل مایع: 1 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

روش تهیه:

1. کف و دیواره های قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را روغن کاری کنید.

2. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

3. بادام های پوست کنده را در ظرف فر به مدت حدود 10-15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی شوند) با دمای 180 درجه برای تست و خام قرار دهید.

4. در یک کاسه، ماست، تخم مرغ، وانیل، اسانس، بادام و شکر را با هم مخلوط کنید.

5. آرد، بکینگ پودر، پودر بادام و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کرده، از شیشه رد کنید، مواد را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.

6. روغن آفتابگردان را به تدریج به یخچال اضافه کنید (به آرامی توجه کنید)، مواد را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
سوهان قم طرز تهیه در منزل

7. خمیر را داخل قالب بریزید و حدود 35-45 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

8. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و روی سینی فر خنک کنید.

طرز تهیه لعاب:

1. در یک کاسه کوچک، پوست پرتقال و ژله محلول در آب، پودر قند و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.

2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن، سطح کیک را با قلم مو به مایه کیک آغشته کنید.

3. بادام های پوست کنده را روی آن بریزید تا سطح کیک را کاملا بپوشاند.

4. سپس کمی پودر قند روی سطح بادام بمالید.

همچنین ببینید

برنج برشته شده هاوایی در رنگ ها و طعم های مختلف موجود است

برنج هاوایی برشته شده؛ رنگ ها و طعم های مختلف

وبسایت تفریحی یک و دو: برنج برشته شده هاوایی علاوه بر مواد کلاسیک برنج برشته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *