سس ماریناد خانگی برای اسپاگتی و انواع غذاها

وبسایت تفریحی یک و دو: سس ماریناد خانگی یک سس همه کاره است که به راحتی تهیه می شود. این دستور پخت با گوجه فرنگی، پیاز، سیر و ریحان تازه، با روغن زیتون و البته کمی کره درست می شود. از این سس می توان برای انواع غذاها به خصوص اسپاگتی استفاده کرد.

تابستان فصل گرم تابستان است. این سبزی معطر یکی از محبوب ترین سبزیجات برای غذاهای خاورمیانه و مدیترانه است. علاوه بر استفاده به عنوان سبزی یا با سبزیجات خرد شده، می توانید از این سبزی فوق العاده در بسیاری از دستور العمل های دیگر که نیاز به سبزیجات معطر دارند استفاده کنید. علاوه بر ریحان و سایر سبزیجات معطر، صیفی جات یا صیفی جات دیگری نیز برای کشاورزان وجود دارد.

امروزه در کشور ما انواع گوجه فرنگی از گوجه فرنگی یا رم گرفته تا گوجه فرنگی رنگی و گیلاس کشت می شود. این غذای همه کاره اساس بسیاری از سس ها مانند سس پیتزا، پاستا و سس ماریناد است. گوجه فرنگی وقتی به صورت سس یا خمیر باشد در واقع ماده غلیظ و خوش طعمی است که رنگ غذا را زیباتر می کند. گوجه فرنگی از آن دسته خوراکی هایی است که هنگام پخت بهتر عمل می کند، به خصوص اگر با کمی روغن زیتون سرخ شود، آنتی اکسیدان های آن بهتر جذب می شود. گوجه فرنگی باید در سس استفاده شود که می توان آن را با آب جوش پخت و سپس پوست آن را جدا کرد، پس از جدا کردن و برش دادن انواع استفاده ها را می توان حذف کرد.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
انواع و اقسام قهوه را بشناسید

می توانید از کنسرو گوجه فرنگی نیز استفاده کنید. این گوجه فرنگی های کنسرو شده به خوبی نگهداری می شوند و می توان آنها را با آب و بدون پوست نگهداری کرد. گوجه فرنگی سن مارزانو معمولا برای سس ماریناد استفاده می شود. این گوجه فرنگی های ساقه بلند در همه جا یافت نمی شوند، بنابراین می توانید از گوجه فرنگی های ملایم (گوجه فرنگی) با طعم ملایم و اسیدیته کم استفاده کنید.

وقتی همه مواد در دسترس هستند، زمان زیادی طول نمی کشد تا سس ماریناد آماده شود. این سس به راحتی تهیه می شود و نتیجه آن واقعا خوشمزه خواهد بود. اگر به لیست مواد اولیه نگاه کنید، می بینید که کوچک و ارزان است، در عین حال با وجود عناصر ایتالیایی، منشأ آن را نیز خواهید یافت. پس جای روغن زیتون در همان سس است. یک سس خوشمزه برای اسپاگتی ایتالیایی.

اجزاء:

  • گوجه فرنگی: 800 گرم (پخته و بدون پوست)
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد: 1 و 1/2 فنجان خرد شده
  • سیر: 10 عدد رنده شده 3 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون بکر: 1/4 فنجان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • ریحان تازه: 20 گرم
  • پنیر پارمزان و ریحان: مقداری برای سرو

سس ماریناد خانگی برای اسپاگتی و انواع غذاها

روش تهیه:

1. گوجه فرنگی های پخته شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و با دست خرد کنید.

سس ماریناد خانگی برای اسپاگتی و انواع غذاها

2. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن را در آن آب کنید، پیاز خرد شده را اضافه کنید و حدود 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

سس ماریناد خانگی برای اسپاگتی و انواع غذاها

3. سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.

4. گوجه فرنگی و روغن زیتون را به قابلمه اضافه کنید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید. ریحان تازه را به قابلمه اضافه کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه یک قرص نان ؛ دارای متن پرسرعت

سس ماریناد خانگی برای اسپاگتی و انواع غذاها

5. قابلمه را بجوشانید سپس حرارت را کم کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.

سس ماریناد خانگی برای اسپاگتی و انواع غذاها

6. ریحان را با قاشق بردارید سپس سس ماریناد را سرو کنید.

سس ماریناد خانگی برای اسپاگتی و انواع غذاها

عکس هایی برای سس ماریناد بهتر

  • فقط از سیر تازه استفاده کنید نه سیر ترشی.
  • برای طعم بهتر از گوجه فرنگی San Marzeno استفاده کنید. اگر این گوجه فرنگی در دسترس شما نیست، از گوجه فرنگی استفاده کنید. گوجه فرنگی دراز است، در حالی که گوجه فرنگی آریا صاف است.
  • حتما از ریحان تازه استفاده کنید. ریحان خشک طعم خوبی به ما نمی دهد.
  • روغن را حذف نکنید زیرا مقدار کم باعث طعم عالی سس می شود.
  • برای طعم بیشتر می توانید پنیر پارمزان را نیز در پایان پخت اضافه کنید.
  • در صورت تمایل فلفل قرمز خرد شده را به طعم تند اضافه کنید.
  • اگر می خواهید سس یکدست و یکدست شود، می توانید آن را در مخلوط کن بریزید یا با چرخ برقی گوشت را پوره کنید.

سس ماریناد خانگی برای اسپاگتی و انواع غذاها

نکات مهم

  • می توانید کمی گوشت قرمز یا حتی مرغ به این دستور غذا اضافه کنید. در این صورت ابتدا آن را سرخ کرده و سپس به سس اضافه کنید. اگر گوشت اضافه کردید، چربی آن را دو برابر کنید.
  • سس ماریناد را می توان به مدت 3 ماه منجمد کرد. برای این کار می توانید آن را به اندازه هر بار مصرف به ظرف کوچکی منتقل کرده سپس فریز کنید. هنگام استفاده، آن را یک شب در یخچال بگذارید تا آب شود، سپس در مایکروویو یا فر گازی قرار دهید.
  • این سس در واقع نوعی پاستا است، بنابراین می توان از آن برای همه اسپاگتی و حتی تورتلینی استفاده کرد.
  • این سس را می توان با هر پاستا با پنیر پارمزان و ریحان سرو کرد. مواد دیگری که می توان با این سس سرو کرد عبارتند از: پارمزان مرغ، پیتزا با نان یا نان خشک.
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه کیک انگور؛ تابستان و شیرینی هایش!

منبع: cookingclassy

همچنین ببینید

برنج برشته شده هاوایی در رنگ ها و طعم های مختلف موجود است

برنج هاوایی برشته شده؛ رنگ ها و طعم های مختلف

وبسایت تفریحی یک و دو: برنج برشته شده هاوایی علاوه بر مواد کلاسیک برنج برشته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *