شعله پخته؛ صبحانه پر فیبر و مغذی

وبسایت تفریحی یک و دو: بلغور جو دوسر پخته شده یک صبحانه خوشمزه است که از بلغور جو دوسر مغذی، شیرین شده با عسل و طعم دارچین و وانیل تهیه می شود. این صبحانه عالی راهی عالی برای شروع صبح به خصوص برای کارکنان و دانش آموزان است.

اگر می خواهید زمان کمی برای صرف صبحانه صرف کنید و در نهایت به نتیجه مطلوب برسید، بهتر است با توجه به ارزش زمان صرف شده، چیزی مغذی داشته باشید. خوردن صبحانه مقوی به ویژه برای افرادی که سر کار می روند و حتی خانم های خانه دار از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا ما بیشتر کارهای خود را در طول روز انجام می دهیم و خوردن صبحانه مناسب از افت قند خون و دیابت جلوگیری می کند. صبحانه یک وعده غذایی بسیار مهم است – می تواند روز شما را خوب کند یا آن را خراب کند. وقتی این دو با هم ترکیب شوند، نتیجه مطلوب خواهد بود.

بلغور جو دوسر پخته، نوع خاصی از بلغور است که بر خلاف انواع دیگر بلغور صبحانه که به روش های دیگر تهیه می شود، خلوص و ظاهر خود را حفظ کرده و به هیچ وجه شبیه به هیچ چیز ملایمی نیست. این دسر خوشمزه و شیرین را در فر یا شیشه در فر نمی پزند و یا با شیر داغ نرم نمی کنند تا بافتش حفظ شود. به همین دلیل است که گفتیم برخی از افراد در خوردن اوتمیل مشکل دارند و آن را با غذای کودک مقایسه می کنند به طوری که حتی برای تهیه آن تلاش نمی کنند.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه بیف استروگانف; غذای سلطنتی روسیه

می توانید از شب قبل درست کنید و بگذارید مواد مخلوط شوند و در یخچال بگذارید و صبح در فر قرار دهید. حتی می توانید آن را در فر درست کنید و یک تکه را در فر یا مایکروویو گرم کنید.

مواد لازم جو پخته شده

برای تهیه بلغور جو دوسر پخته شده به مواد زیر نیاز دارید که هر کدام را توضیح خواهیم داد:

بلغور جو دوسر پخته شده برای یک صبحانه مقوی و مقوی

  • تخم مرغ: این ماده به اتصال مواد کمک می کند و مخلوط را به هم وصل می کند تا بتوانید خمیر را مربعی برش دهید.
  • آب افرا یا شکر قهوه ای: از آنجایی که آب افرا در کشور ما موجود نیست، از شکر قهوه ای استفاده می کنیم. در این دستور فقط مقدار کمی برای طعم دادن استفاده می شود، یعنی حداقل 1/4 فنجان یا در نهایت 3/4 فنجان.
  • دارچین: دارچین معطر است و به آن طعم و شیرینی خوبی می دهد. علاوه بر دارچین، ادویه های تند دیگری مانند گردو، زنجبیل و میخک را می توان اضافه کرد تا طعم این غذا را بهتر کند.
  • اسانس وانیل: برای داشتن طعمی برتر و قوی از اسانس وانیل استفاده کنید.
  • شیر: از شیر کامل یا شیر 2 درصد چرب استفاده کنید.
  • بلغور جو دوسر: در اینجا از بلغور جو دوسر استفاده می شود، اما می توانید از بلغور جو دوسر فوری نیز استفاده کنید. Mark AoB و Hat Kara دو شرکت تولید کننده این غذا هستند.

اجزاء

  • شیر: 1 و 1/2 فنجان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر قهوه ای روشن: 1/2 فنجان، در یک فنجان فشرده
  • کره: 1/4 فنجان، ذوب شده
  • بکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • بلغور جو دوسر: 3 قاشق غذاخوری
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
انواع کیک گردویی با ماست; خوشمزه و مغذی

بلغور جو دوسر پخته شده برای یک صبحانه مقوی و مقوی

طرز تهیه

1. فر را با دمای 175 درجه گرم کنید و بشقاب مربعی به ابعاد 20*20 را باز کنید.

2. شیر، تخم مرغ، شکر قهوه ای یا عسل، کره آب شده، دارچین، وانیل، بکینگ پودر و نمک را در کاسه های بزرگ مخلوط کنید.

بلغور جو دوسر پخته شده برای یک صبحانه مقوی و مقوی

3. بلغور جو را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

بلغور جو دوسر پخته شده برای یک صبحانه مقوی و مقوی

4. آن را در سینی فر چرب شده بریزید و به طور یکنواخت روی تمام ظرف پخش کنید. ظرف را در فر قرار دهید و حدود 30-40 دقیقه در فر قرار دهید. قبل از برش و سرو بگذارید کمی خنک شود.

بلغور جو دوسر پخته شده برای یک صبحانه مقوی و مقوی

نکات مهم

  • برای برداشت خوب، از آرد جو دوسر استفاده کنید. بلغور جو دوسر فوری نیز خوب است، اما بلغور جو دوسر اصلا خوب نیست.
  • اگر به شیر حساسیت دارید می توانید از شیر گیاهی استفاده کنید. شیر بادام، شیر جو دوسر، شیر نارگیل یا شیر برنج خوب هستند.
  • برای تهیه مافین ها: 1/2 فنجان سس سیب را به مخلوط مایع اضافه کنید (به مواد ذکر شده اضافه کنید). مخلوط بلغور جو دوسر را در 12 فنجان مافین یا دستمال کاغذی بریزید. 20 تا 25 دقیقه بپزید.
  • برای تزیین می توانید از انواع توت های تازه، موز ورقه شده، سیب خرد شده، مغزها مانند بادام یا گردو، نارگیل، عسل، شیر یا خامه، چیپس شکلات، کشمش یا زغال اخته خشک شده و کره استفاده کنید.
  • وانیل و دارچین را حذف نکنید. این دو ماده خوشبو باعث خوشبو شدن صبحانه شما می شود.
  • قبل از برش، کمی خنک کنید تا برش ها تمیزتر شوند.
  • بهتر است صدف های پخته شده را گرم کنید. اگر سرد شده است، می توانید آن را دوباره در فر یا مایکروفر گرم کنید. خوردن سرد در یخچال خوب نیست.
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
اسرار خانه ؛ اصول نگهداری هویج در یخچال

منبع: cookingclassy

همچنین ببینید

نحوه سفید کردن سبزیجات

مطالعه بلانچ؛ راهی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

وب سایت دوبل – گلزار نورمحمدیان: بلانچ کردن یک روش پخت و پز که با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *