طرز تهیه بیف استروگانف; غذای سلطنتی روسیه

وب سایت فرارو: بیف استروگانف یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای جهان است که از روسیه تهیه می شود. بیف استروگانف یکی از غذاهای پرطرفدار روسی است که در کشور ما ایران طرفداران زیادی دارد. این غذا در عین سادگی بسیار خوشمزه است و برای ما ایرانی ها طعم تازه ای دارد.

در مورد نام نسبتاً عجیب و غریب، البته برای ما ایرانی ها چه فرضیاتی در مورد این غذا وجود دارد، برخی می گویند این غذای محبوب نام خود را از یکی از اعضای خانواده سلطنتی به نام استروگانف گرفته است، برخی می گویند .. ابتدا یک سرآشپز روسی به نام الکساندر استراگانوف این غذا را با گوشت گاو، خامه و پیاز در رستورانی در شهر ادسا روسیه پخت و به نام خود ثبت کرد.

در ابتدا بیف استروگانف را فقط با گوشت گاو طبخ می کردند اما در طول سالیان گذشته اغلب مرغ را با گوشت گاو طبخ می کردند، روس ها معمولا استروگانف را با خامه ترش می پختند اما امروزه به جای خامه ترش از خامه صبحانه استفاده می کنند. اگر می خواهید این غذای خوشمزه، خوش طعم و آسان را با تمام نکات و ترفندهایش یاد بگیرید، حواستان باشد.

اجزاء

  • فیله یا گوشت گاو 500 گرم
  • 2 عدد پیاز
  • قارچ 250 گرم
  • 300 گرم سیب زمینی
  • 3 لیوان آب
  • 1 قرص آب گوشت
  • شیر 300 میلی لیتر
  • 2 قاشق چایخوری آرد سفید
  • خامه صبحانه 70 گرم
  • 50 گرم کره
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری مربا
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن مایع در صورت لزوم

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

طرز تهیه

1. پیاز را نگینی خرد کرده و در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا پیاز عسلی شود.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه خمیر؛ خودکفایی در روزهای کاری

2. گوشت را نازک برش دهید وقتی پیاز عسلی شد گوشت را به پیاز اضافه کنید گوشت را اضافه کنید تا گوشت آب نشود کدو سبز + فلفل سیاه را اضافه کنید گوشت را با حرارت زیاد تفت دهید.

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

3. بعد از رنگ آمیزی گوشت، آب جوش + آب گوشت را اضافه کرده، حرارت را کم کرده، در قابلمه را گذاشته و گوشت را با حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه بپزید.

در صورت استفاده از نمک بهتر است نمک را حذف کنید زیرا مواد حاوی نمک هستند بنابراین افزودن نمک و آبگوشت همزمان باعث نمک زدن بیف استروگانف می شود پس در نهایت غذا را میل کنید در صورت لزوم نمک اضافه کنید.

4. در ظرفی دیگر قارچ های خرد شده را با کمی روغن + روغن نباتی تفت دهید.

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

5. کره سس را آب کرده آرد را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود شیر داغ را کم کم اضافه کنید مراقب باشید اگر شیر سرد بود آرد گاز می گیرد.

سس باید به غلظت ماست برسد وقتی به این حد رسید حرارت را خاموش کنید سپس خامه را اضافه کنید خامه را همانطور که بریده شده بجوشانید و سپس کمی فلفل سیاه اضافه کنید.

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

6. قارچ ها را سرخ کنید، سس را به گوشت اضافه کنید، به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید، سپس حرارت را خاموش کنید.

7. سیب زمینی ها را خرد کرده و آب سرد بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس آب را عوض کرده و دوباره آب سرد بریزید و در یخچال قرار دهید این عمل را 2-3 بار تکرار کنید آن را تغییر دهید. آب سیب زمینی نشاسته اضافی را از بین می برد.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز پخت بادمجان شکمی; اصلی و خوش طعم

سپس نصف روغن را در قابلمه کوچکی بریزید و سیب زمینی ها را به اندازه ای که در روغن شناور است در قابلمه بریزید و روغن داغ را در آن بریزید سپس روی سیم قرار دهید تا خنک شود همه سیب زمینی ها را به این ترتیب سرخ کنید. آنها را در توری قرار ندهید زیرا تبدیل به خمیر می شوند.

برای پخت، همیشه ظرف را به مدت 5 دقیقه روی آتش بگذارید، بدنه قابلمه را گرم کنید، سپس روغن را به آن اضافه کنید، اگر ابتدا روغن را اضافه کنید تا قابلمه گرم شود و سپس روغن اضافه کنید، ممکن است روغن بسوزد، اما زمانی که بدن گرم است بدون سوختن یا دود کردن گرم می شود.

8. پس از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردید، بیف استروگانف را در بشقاب بگذارید و سپس سیب زمینی های خرد شده را بریزید و سرو کنید، این غذا را می توان با سبزیجات تزیین کرد.

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *