طرز تهیه جبنیا با آبغوره

روزنامه ایران – فلورا ریاضی: جبنیا نانی است که در خمیر آن پنیر مایع و سپس در روغن سرخ می شود. البته طعم پنیر چندان واضح نیست. به هر حال، این یک گزینه عالی برای زمانی است که زمان کمی دارید و می خواهید چیزی فوری و خوشمزه درست کنید و از آن به عنوان میان وعده، صبحانه یا شام لذت ببرید!

مواد لازم برای پیشانی:

  • آرد سفید: ۲ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • خمیر: 2 قاشق غذاخوری
  • آب گرم: یک و نیم فنجان
  • شیر خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای: 1 قاشق چایخوری
  • شکر: یک قاشق چایخوری
  • نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا شیر گرم (تا زمانی که انگشت نسوزد) را با یک قاشق چایخوری شکر حل کنید و خمیر را روی آن بپاشید. روی آن را بپوشانید و بگذارید کار کند.

2. همه مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد ورزیده و ترکیب شوند. اگر مواد شل بود یک قاشق چای خوری دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر نچسبد.

3. خمیر آماده شده را خوب ورز دهید و با فر باز کنید و به قطر 2 میل ورز دهید.

4. خمیر را روی یک پارچه تمیز قرار دهید و روی آن را بپوشانید و نیم ساعت بگذارید و سپس روغن شناور را در آن بریزید.

5. بعد از سرخ شدن، می توان عسل را روی نان مالید یا به شربت اضافه کرد. می توانید به این نان ها پنیر هم اضافه کنید و بنوشید.

طرز تهیه آب میوه را نیز برای شما دوستان عزیز توضیح داده ایم. امیدوارم که شما لذت بردن از.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز پخت لوبیا؛ دسر مخصوص ماه مبارک رمضان

مواد لازم برای آبمیوه:

  • یک پیمانه قند
  • زعفران پخته یک قاشق چایخوری
  • یک پیمانه آب
  • گل رز 1 قاشق غذاخوری
  • گلوکز یا عسل: یک قاشق چایخوری
  • آب لیموی تازه یا آبلیمو: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه نان پنیری با شربت

روش تهیه:

1. شکر و آب را مخلوط کنید سپس زعفران و گلاب را اضافه کنید.

2. شیره را روی آتش بگذارید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا شکر حل شود.

3. بعد از جوشاندن شیره، دیگر مخلوط نکنید. حرارت را کم کنید و نیم ساعت بپزید.

4. لیمو را با یک قاشق چایخوری آب حل کرده و به آب آن اضافه کنید. در آخر گلوکز را اضافه کنید.

5. بعد از 2 دقیقه آب میوه آماده است. برای کدو تنبل باید آب آن غلیظ و گرم باشد اما برای کدو تنبل کمی گرمتر و برای بامیه داغ باید خنک تر باشد. می توانید این آب میوه را از قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید و در حین استفاده روی حرارت ملایم قرار دهید.

توصیه:

  • گلوکز را از قنادی و آب لیمو تهیه کنید.
  • از این آب برای تهیه تکه های زولبیا، بامیه و پنیر سرخ شده استفاده می شود.
  • برای کدو تنبل باید آب آن غلیظ و گرم باشد اما برای کدو تنبل کمی گرمتر و برای بامیه داغ باید خنک تر باشد.
  • می توانید این آب میوه را از قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید و در حین استفاده روی حرارت ملایم قرار دهید.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *