طرز تهیه حلوا; با شیر و بدون شیر

مجله افق : حلوا به هر شکلی که باشد یک دسر شیرین، خوش طعم و ارزان قیمت است که می توان از آن برای انواع جشن های مذهبی، ضیافت ها، اعیاد و جشن ها استفاده کرد. حلوای نخل مجلسی که بیشتر در جنوب یافت می شود، یک حلوای خوش طعم و مقوی است که می توان آن را با شیر یا بدون شیر تهیه کرد. برخی حلوای خرما را با آرد و برخی با آجیل یا بیسکویت درست می کنند. هر طور که این حلوا را تهیه کنید، یک میان وعده خوشمزه و مقوی خواهید داشت. ۴ روش تهیه حلوای خرما با شیر یا بدون شیر، با آرد و همچنین حلوای خرما با بیسکویت یا مغز را در این مطلب بخوانید.

اجزاء

  • خرما: 500 گرم بدون هسته
  • آرد: 1 بطری دسته فرانسوی
  • کره یا کره مایع: 1/3 بطری با دسته فرانسوی
  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • پودر هل: 1 قاشق چایخوری

4 طرز تهیه حلوا برای حلوا;  با شیر و بدون شیر

4 طرز تهیه حلوا برای حلوا;  با شیر و بدون شیر

طرز تهیه

ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود اما زیاد نپزید طعم آن تلخ می شود. تفت دادن آرد با حرارت ملایم گاهی تا 30 دقیقه طول می کشد، زیرا شعله گاز باید مانند سایر شیرینی ها و دسرها بسیار نرم باشد. پس صبور باش وقتی آرد خامه ای و طلایی شد، کره یا روغن را اضافه کنید و مدام مخلوط کنید. سپس دارچین و پودر هل را اضافه کرده و کمی دیگر مخلوط کنید.

کمی بعد نوبت به اضافه کردن تاریخ ها می رسد. خرماها را خوب با همزن مخلوط کرده و پوره کنید. سپس به مواد دیگر اضافه کنید و حدود 30 ثانیه با سایر مواد مخلوط کنید. بعد از 30 ثانیه گاز را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود. حالا همه مواد را با دست تمیز ورز دهید. این کار را ادامه دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آورید. وقتی حلوای خرما صاف شد می توانید آن را در کیسه یخچال قرار دهید و به شکل مستطیل با فر باز کنید. سپس حلوا را از نایلون خارج کرده و رول کنید. رول را دوباره روی نایلون بگذارید و یک ساعت در یخچال بگذارید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
عربی ترین شیرینی برای افطار در ماه رمضان

بعد از یک ساعت حلوا را با چاقوی تیز به شکل رولت برش دهید. راه دیگر این است که یک تکه گردو یا یک تکه پسته خرد شده را به چرخ رولت یا یک حلوای خرما ساده اضافه کنید. روش دیگر این است که حلوا را کمی بیشتر ورز دهید و در ظرف مورد نظر بپاشید و روی آن پودر نارگیل بپاشید. همچنین می توانید حلوای خرما را چرخ کرده و با مغزهای مختلف، کنجد یا پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.

نکاتی برای تهیه حلوای خرما با شیر یا بدون شیر

4 طرز تهیه حلوا برای حلوا;  با شیر و بدون شیر

1. همانطور که گفتیم حلوای خرمالو با شیر هم پخته می شود. البته جنوبی ها هنگام ورز دادن خمیر یکی دو قاشق چایخوری ماست به حلوا اضافه می کنند. اما اگر می خواهید حلوای خرما را با شیر درست کنید، 1 پیمانه شیر دسته فرانسوی به مواد این مقدار مواد اضافه کنید. پس از تفت دادن آرد و افزودن خرما، شیر را اضافه کرده و این بار روی حرارت ملایم گاز به طور مداوم بجوشانید تا شیر کاملاً جذب خرما شود و حل نشود. سپس خرما را به صورت رول یا ساده با مغز یا بدون مغز میل کنید.

2. یک قاشق چایخوری زعفران پخته شده را به حلوا اضافه کنید.

3. می توانید به جای شیر از کنجد استفاده کنید که در این صورت حلوای شما تبدیل به بمب انرژی می شود. در این صورت پس از تفت دادن آرد و افزودن خرما، آرد را روی مواد بریزید و کمی مخلوط کنید. سپس حرارت را خاموش کرده و کمی ورز دهید تا مایه حلوا صاف و یکدست شود. مقدار آرد بستگی به ذائقه شما دارد. طرز تهیه آرد خانگی که بسیار ساده است را اینجا بخوانید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
10 صبحانه متفاوت و مقوی برای کودکان

4. طرز تهیه حلوای خرمالوی شیروزی با شیر یا بدون شیر به همین صورت است.

5. طرز تهیه حلوای خرما با کلوچه نیز رواج دارد. برای اینکه این مدل حلوای خرما را به مواد لازم تبدیل کنید، باید 1 بسته بیسکویت پتی یا هر بیسکویت دیگری که دوست دارید مزه دار کنید، اضافه کنید. یخچال نایلونی را روی سطح کار باز کرده و کف دست را روی آن قرار دهید. نایلون یخچال را روی سطح کف دست قرار دهید و کف دست ها را به شکل مستطیل با وردنه باز کنید. حالا نایلون ها را بردارید و شیرینی ها را روی کف دست بچسبانید. خرماها را با دقت بپیچید و در صورت تمایل پشت و روی آن را کنجد بپاشید. حلوا را دو بار در نایلون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید سپس با چاقوی تیز برش دهید. روش دیگر این است که بیسکویت ها را در فر چرخ کرده و بیسکویت ها را روی سطح حلوای خرمایی که با فر صاف کرده اید و … قرار دهید.

6. برای تهیه حلوای خرما با شکلات، شکلات سفید یا قهوه ای را به روش بن ماری آب کنید. سپس حلوای پیچیده شده را در شکلات آب شده بپیچید و بگذارید خنک شود سپس بگذارید بجوشد.

7. حلوای خرما به دلیل خرما سریع ترش می شود، بقیه را در یخچال نگهداری کنید.

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *