طرز تهیه خیار یونانی; دو روز آماده!

مجله آرگا زهرا خونزدا : تهیه خیارهای خوش رنگ و خوش طعم یکی از غذاهای پرطرفدار در آشپزی ایرانی است. خیار یونانی به دلیل اینکه زیتونی، ذرتی، قارچی، گندمی یا پوره ای است، علاوه بر طعم خوش و عالی، از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است، زیرا هر یک از این ترکیبات دارای خواص منحصر به فردی برای سلامت انسان هستند. برای این منظور در زیر طرز تهیه خیار یونانی را ارائه می دهیم.

اجزاء

  • قارچ: 350 گرم
  • ذرت شیرین: 1 گرم
  • سبوس گندم یا ماش: 1 گرم
  • فلفل دلمه ای: 3 عدد (سبز، زرد، قرمز)
  • سبز زیتونی: 350 گرم
  • زیتون سیاه: 150 گرم
  • سرکه: 2 فنجان
  • فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری مربا
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت خیار یونانی

1. ابتدا قارچ ها را در آب جوش بریزید و به مدت 6 دقیقه تفت دهید. سپس قارچ ها را آبکش کرده، پس از سرد شدن آنها را خرد کرده یا نگین های آن را خرد کنید.

2. در مرحله بعد قارچ ها را در یک کاسه نسبتا بزرگ قرار دهید سپس فلفل دلمه ای سبز، زرد و قرمز را در گلابی یا خلال مورد نظر خود خرد کرده و به قارچ اضافه کنید.

3. در اینجا نحوه درست کردن آب سبز با استفاده از زیتون سبز و زیتون سیاه بدون دانه و اضافه کردن آنها به مواد قبلی آورده شده است.

4. سپس سرکه، ذرت شیرین، پودر فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

5. در آخر پوره یا دانه گندم را به دلخواه اضافه کنید و دوباره مواد را مخلوط کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه رب انار خانگی

6. حالا خیار یونانی آماده شده را در ظرف شیشه ای در بسته بریزید و به مدت 2 روز در یخچال نگهداری کنید. بنابراین، این بار به اصطلاح خیار آمد و شما می توانید آن را ارائه دهید.

همچنین ببینید

نحوه سفید کردن سبزیجات

مطالعه بلانچ؛ راهی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

وب سایت دوبل – گلزار نورمحمدیان: بلانچ کردن یک روش پخت و پز که با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *