طرز تهیه دسرهای بهشتی; مخصوصا برای نوروز

مجله دیجی کالا – تارا قهرمانی: کسانی که عاشق شیرینی های خانگی هستند و شیرینی های نوروزی را خودشان تهیه می کنند، باید اسم شیرینی بهشتی را شنیده باشند. این دسر به راحتی پخته می شود و ماندگاری بالایی دارد که تقریبا همه آن را دوست دارند. به دلیل بافت قهوه ای و خالی بودن این دسر، برخی به آن شیرین، پفکی یا پفکی می گویند. توجه و حوصله در تهیه این دسر بسیار مهم است. با رعایت دقیق میزان مواد اولیه و زمان پخت، می توانید شیرینی خوش طعم و سبکی را برای ارائه به مهمانان تعطیلات تهیه کنید. در این قسمت از راهنمای آشپزی دیجی کالا مگ طرز تهیه دسر زعفرانی، شکلاتی و وانیلی را با تمام نکات مهم یکنواختی و هماهنگی به شما آموزش می دهیم.

اجزاء

  • آرد قنادی: 400 گرم (3 فنجان و 2 قاشق چایخوری)
  • پودر قند یا پودر قند: 200 گرم (یک و چهار)
  • روغن مایع: 30 گرم (3 قاشق غذاخوری)
  • کره شیرینی شفاف: 200 گرم
  • زعفران در صورت نیاز
  • پودر کاکائو: 1 قاشق چایخوری مربا
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه دسرهای بهشتی;  مخصوصا برای نوروز

طرز تهیه دسرهای بهشتی;  مخصوصا برای نوروز

طرز تهیه

1. برای شروع کره نان را با پودر قند مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و پفکی شود.

طرز تهیه دسرهای بهشتی;  مخصوصا برای نوروز

2. پس از مخلوط شدن مواد، پودر وانیل را اضافه کنید.

طرز تهیه دسرهای بهشتی;  مخصوصا برای نوروز

3. در این مرحله آرد را به آرامی اضافه کنید و با همزن برقی به هم زدن ادامه دهید. بعد از مدتی کره مایع را اضافه کنید تا خمیر نرم شود. اگر می خواهید دسر بهشتی درست کنید و می خواهید از پیپت استفاده کنید، کمی کره مایع به آن اضافه کنید تا خمیر راحتتر از لوله عبور کند.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه سوپ سبزیجات; با گوشت و بدون گوشت

طرز تهیه دسرهای بهشتی;  مخصوصا برای نوروز

4. خمیر شما باید مانند تصویر ساختاری منسجم اما نرم داشته باشد.

طرز تهیه دسرهای بهشتی;  مخصوصا برای نوروز

5. خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید و از زعفران و کاکائو یک قسمت زعفران و یک قسمت شکلات درست کنید. بخش سوم را ساده نگه دارید. سپس خمیر را در ظرفی بریزید یا با دست به دلخواه دسر را شکل دهید.

طرز تهیه دسرهای بهشتی;  مخصوصا برای نوروز

6. داخل ظرف فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب کنید. حالا شیرینی های فرم گرفته را داخل آن قرار دهید یا خمیر را با شلنگ به دلخواه روی کاغذ روغنی بغلتانید.

سینی شیرینی را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد برای فرهای گازی و 160 درجه سانتیگراد برای فرهای برقی قرار دهید و به مدت 12 دقیقه بپزید. بعد از تمام شدن زمان پخت کمی زمان دهید تا دسرها خنک شوند و با هم جمع شوند و سپس از ظرف خارج کنید.

طرز تهیه دسرهای بهشتی;  مخصوصا برای نوروز

7. در آخر روی دسر خنک شده را با شکلات آب شده، گلبرگ های گل رز، پودر بادام و پودر پسته تزئین کنید.

طرز تهیه دسرهای بهشتی;  مخصوصا برای نوروز

راهنما و عکس: مریم ابراهیمی

همچنین ببینید

برنج برشته شده هاوایی در رنگ ها و طعم های مختلف موجود است

برنج هاوایی برشته شده؛ رنگ ها و طعم های مختلف

وبسایت تفریحی یک و دو: برنج برشته شده هاوایی علاوه بر مواد کلاسیک برنج برشته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *