طرز تهیه سالاد سیب زمینی و گردو

وب سایت فرارو: سالادهای سیب زمینی و گردو مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونه ای شکل گرفته اند که می توان آنها را شکل داد و تزیین کرد و زیبایی سفره را در مهمانی ها دو چندان می کند.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید. سالاد ..

سالادها همیشه یکی از وبسایت تفریحی یک و دو برای یک وعده غذایی سبک هستند، خوشبختانه انواع مختلفی از سالادها برای هر سلیقه ای وجود دارد، سالادها سرشار از مواد مغذی در کنار خوش طعمی و سبکی هستند.

اگر به رستوران های بزرگ نگاه کنید، می بینید که منوی آن ها سالادهای زیادی دارد که گاهی حتی از غذاهای اصلی گران تر و متنوع تر هستند.

به طور کلی سالاد یک وعده غذایی یا پیش غذا است که با مخلوط کردن سبزیجات مختلف با طعم هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، شربت و … سرو می شود. سالادها معمولاً سرد سرو می شوند و علاوه بر سبزیجات، غذاهای دیگری مانند تخم مرغ، لوبیا پخته، گوشت، پنیر و … به آن اضافه می شود که به نوبه خود ارزش غذایی آن را افزایش می دهد و می توان از آن به عنوان غذا استفاده کرد. او

امروز طرز تهیه سالاد سیب زمینی و آجیل را به شما آموزش می دهیم. چون مواد این سالاد در دسترس است، می توانید از آن به عنوان غذای اصلی مانند سالاد الویه و سالاد ماکارونی استفاده کنید. این سالاد مانند سالاد الویه و پاستا به شکلی قابل قالب و تزیین درست می شود و زیبایی میز را در مهمانی ها دو چندان می کند.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد خوشمزه را یاد بگیرید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان

اجزاء

  • سیب زمینی سرخ کرده و به 2 فنجان نگینی خرد کنید
  • سینه مرغ را به 1 فنجان برش دهید
  • 1/2 فنجان خیار شور خرد شده
  • پیاز را به 1/2 فنجان برش دهید
  • مغز گردو را به 1/2 فنجان برش دهید
  • 1/2 فنجان سس مایونز
  • 1 عدد پیاز
  • خامه صبحانه 1 تا 2 قاشق چایخوری
  • 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و آجیل، غذاهای سبک و خوش طعم

نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده سالاد سیب زمینی و گردو

1. نکاتی برای سیب زمینی

وقتی سیب زمینی ها پخته شد باید سردشان کنید سپس سس را به آن اضافه کنید چون اگر سیب زمینی ها داغ هستند سس می چکد و فکر می کنید سس کم است سپس سس بیشتری اضافه کنید. ساختار سالاد شما را کند می کند.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و آجیل، غذاهای سبک و خوش طعم

2. نکات مرغ

برای خوش طعم شدن مرغ باید به جای آب با سوپ و ساقه کرفس و هویج پخته شود. استاک یا سوپ، مرغ، ماهی یا سبزیجات با حرارت دادن استخوان ها با سبزیجات ساقه ای و مقدار محدودی ادویه تهیه می شود.

استاک در سوپ ها، سس ها و البته بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شود و تاثیر زیادی در طعم غذا دارد، می توانید آن را خودتان در خانه درست کنید یا از سوپرمارکت ها بخرید.

3. نکاتی برای سس مایونز

در استفاده از سس مایونز دقت کنید سس مایونز بسیار کالری و چربی است پس باید به مقدار محدود مصرف شود سس مایونز اضافه کنید و با دقت بشمارید اگر طعم خامه را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید چون مایونز می کند. طعم اصلی این سالاد سس مایونز است.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه چای جو و زرشک؛ مبارزه با ویتامین

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و آجیل، غذاهای سبک و خوش طعم

بعضی از افراد همیشه می پرسند چه زمانی از سس مایونز هنگام پخت غذا یا سالاد استفاده می شود، به جای ماست استفاده می شود، کمی خوشمزه است، آن را به صورت خلاصه بیان کنید، اما ماست معمولا آب می شود، بنابراین توصیه می شود در مهمانی ها این کار را انجام دهید. ‘t

طرز تهیه

1. ابتدا سینه مرغ را با پیاز + هویج + کرفس + نمک + زردچوبه + قرمز مرغ بپزید و بعد از پخت به قطعات کوچک برش دهید.

2. سیب زمینی ها را آب پز کنید و پس از سرد شدن به قطعات کوچک برش دهید.

3. خیار و پیاز را ریز خرد کنید.

4. گردو را چند ساعت در آب خیس کنید و بعد پوست بگیرید، اگر گردو را به پوست اضافه کنید ممکن است سالاد کمی تلخ شود.

5. در یک کاسه مناسب مرغ + سیب زمینی + خیار + گردو + پیاز را با هم مخلوط کنید.

7. اگر می خواهید کمی آب مرغ به مواد اضافه کنید، اما توجه داشته باشید که باید خیلی کم آب مرغ اضافه کنید تا ساختار سالاد شما ضعیف نشود.

8. سس مایونز + خامه + نمک + فلفل + آبلیمو را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.

9. مواد را در ظرف مورد نظر بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و آجیل، غذاهای سبک و خوش طعم

سالاد سیب زمینی و گردو

1. اگر می خواهید سالاد خود را در قالب سرو کنید، ابتدا باید به یاد داشته باشید که سالاد باید کمی سفت تر از حد معمول باشد، بنابراین مقدار کمی مایع کمتری مانند آب مرغ، سس و … به سالاد اضافه کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
لیموناد خانگی درست کنید

2. در مرحله بعد کیسه یخچال را با قیچی برش زده، آن را کاملا باز کرده و در قالب مورد نظر قرار دهید تا قسمتی از کیسه یخچال از قالب خارج شود تا خارج کردن سالاد از قالب سخت نباشد. . در واقع، کیسه یخچال باید خارج از قالب، بزرگتر باشد.

3. پس از قرار دادن کیسه یخچال در قالب، مواد سالاد را با احتیاط داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سالاد تمام قسمت های قالب را پر کند و مواد یکدست شود، سپس آن را در قالب قرار دهید. یخچال تقریبا 3 ساعت.

4. بعد از گذشت این مدت قالب را از یخچال خارج کنید سپس قالب را در بشقاب یا ظرف برگردانید و قالب را نرم کنید تا سالاد از قالب خارج شود سپس کیسه یخچال را نرم کنید.در این مرحله اگر سالاد را احساس کردید. کم است. کمی سس به آن اضافه کنید و با پشت قاشق پخش کنید.

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *