طرز تهیه سوسیس بندری خانگی به سبک ساندویچ های محبوب

مجله افق : سوسیس بندری یکی از ساده ترین و پرطرفدارترین فست فودهایی است که افراد معمولا به صورت ساندویچ از بیرون از خانه تهیه می کنند. ساندویچ های قابل حمل منشاء جنوبی معمولاً ساندویچ های سریع و سریعی هستند و برای تهیه آن ها باید ترفندها و ادویه های خاصی داشته باشید.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید در کشورهایی مانند ایتالیا سوسیس پورتی نیز یک غذای محبوب است و به عنوان غذای سوسیس و فلفل شناخته می شود. دستور العمل های اصلی سوسیس بندری را در خانه به سبک رستوران ها و ساندویچ های محبوب بخوانید.

مواد لازم برای 6 نفر

  • پیاز بزرگ: 4 عدد یا بیشتر
  • سوسیس یا کوکتل آلمانی: 8 عدد (در صورت استفاده از کوکتل 10 یا 12 عدد)
  • نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه
  • رب: 4 قاشق غذاخوری یا بیشتر
  • سیب زمینی: 2 عدد متوسط
  • روغن مایع: در صورت لزوم
  • آب جوشیده داغ: فر یک بطری فرانسوی با یک تیم

طرز تهیه سوسیس بندری خانگی به سبک ساندویچ های محبوب

طرز تهیه سوسیس بندری خانگی به سبک ساندویچ های محبوب

طرز تهیه

طرز پخت سوسیس بندری واقعا ساده است. ابتدا پیاز را به طور یکنواخت خرد کنید تا در حین پخت نسوزد. وقتی پیازها روشن و قهوه ای شدند، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید تا طعم طلایی و خامی به آن ها بدهد. مراقب باشید که خمیر یا ادویه ها نسوزند. وقتی روغن نارنجی شد، شعله گاز را خاموش کنید. حالا سوسیس ها را به صورت مورب یا حلقه های کوچک سرخ کنید.

برای تهیه این غذا می توانید از سوسیس های خانگی استفاده کنید. طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را اینجا بیاموزید. وقتی سوسیس ها کمی سرخ شدند (سوسیس های سوسیس بندری نباید زیاد سرخ شوند، سرخ کردن ساده کافی است، چوت نرم است) با خمیر، پیاز و ادویه به سس آماده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله ۱ فنجان سیب زمینی سرخ کرده را با آب گرم در حال جوش به این مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید تا با شعله ملایم گاز سوسیس پورت مطابقت داشته باشد.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه کیک کاکائویی با روکش مخملی

تکنیک اصلی تهیه سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس بندری خانگی به سبک ساندویچ های محبوب

اگر طعم سیب زمینی سوسیس پورش را دوست دارید، سیب زمینی ها را در حبه های شکر سرخ کنید و جداگانه تفت دهید و به همراه سوسیس های سرخ شده به سس اضافه کنید و اجازه دهید سوسیس سهمیه خوب داخل شود. اگر سوسیس بندری بدون سیب زمینی دوست دارید، به روشی که در روش آماده شده است، عمل کنید.

این روش اصلی برای تهیه سوسیس بندری خانگی به سبک رستورانی است. اما اگر طعم قارچ و پنیر پیتزا را هم دوست دارید، قارچ ها را جداگانه تفت دهید و به سس سوسیس های سرخ شده اضافه کنید. در حین تهیه ساندویچ در حالی که سوسیس بندری داغ است، پنیر پیتزا را داخل محتویات ساندویچ بریزید. به این ترتیب می توانید سوسیس بندری را با قارچ و پنیر پیتزا درست کنید.

اگر می‌خواهید ساندویچ سوسیس قابل حمل درست کنید، مقدار کمی فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز را خیلی ریز به آن اضافه کنید یا در صورت تمایل به صورت نگینی خرد کنید و در هنگام تفت دادن پیاز و زمانی که پیاز کمی پخته شد، اضافه کنید. پخته شده

برای چشیدن سوسیس بندری می توانید یک قاشق چایخوری طعم کاری نیز به این غذا اضافه کنید.

سوسیس بندر اصلی است. اما جذابیت سوسیس بندری به ذائقه شما بستگی دارد.

هر چه پیاز بیشتر در سوسیس بندری سرخ شده باشد، خوشمزه تر می شود.

همچنین ببینید

سالاد اسپاگتی تایلندی با گردو و سبزیجات رنگارنگ

سالاد اسپاگتی تایلندی با گردو و سبزیجات رنگارنگ

وبسایت تفریحی یک و دو: سالاد اسپاگتی تایلندی یک سالاد لذیذ است که عناصر سالاد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *