طرز تهیه سوپ سبزیجات; با گوشت و بدون گوشت

مجله افق: شیرازی ها به طور معمول در وعده صبحانه سوپ سبزیجات را به جای غذاهای معتدل، باقی مانده و املت می خورند. آش سبزی شیروزی با عطر بی نظیر و طعمی بی نظیر چه با گوشت و چه بدون گوشت و اگر در شهر شیروز هستید حتما به آش سبزی فروشی های «آش» و «حلیم» توجه کنید. در ادامه بخوانید تا با طرز تهیه بهترین سوپ سبزی شیروزی با گوشت و بدون گوشت آشنا شوید که در روزهای سرد زمستان نیز به خوبی می چسبد.

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

  • گوشت گوسفند با استخوان: 500 گرم
  • سوپ سبزیجات شامل: 1 کیلوگرم پیاز خشک و ترخون و یک لیوان فرانسوی با چنگال
  • نخود فرنگی: 2/3 فنجان دسته فرانسوی
  • عدس: 2-3 فنجان با دسته فرانسوی
  • لوبیا سفید: 2/3 فنجان دسته فرانسوی
  • برنج: 2 فنجان با دسته فرانسوی
  • پیاز: 1 عدد
  • پیاز داغ: در صورت درخواست
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ سبزیجات;  با گوشت و بدون گوشت

طرز تهیه سوپ سبزیجات;  با گوشت و بدون گوشت

طرز تهیه

حبوبات را از شب قبل خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید. ابتدا لوبیا را بپزید. نخود و لوبیا بهتر است ابتدا پخته شوند زیرا دیرتر از عدس پخته می شوند. سپس در ساعت آخر پخت عدس را اضافه کنید. سیب زمینی را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

در این حین گوشت را در قابلمه ای جداگانه با پیاز درشت، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. گوشت خوب باید پخته شود چون می خواهیم آن را چرخ کنیم. برنج را جداگانه با کمی نمک و روغن بپزید تا غلیظ شود. کلم رنده شده را جداگانه سرخ کنید و در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی قرمز شود. برای خوش رنگ شدن سوپ می توانید کمی سبزی سرخ شده به پیازهای سرخ شده اضافه کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
نان پخته شده با مربا و سس وانیل

گوشت پخته شده را از قابلمه بیرون بیاورید و استخوان ها را جدا کرده و با چرخ گوشت جدا کنید، هر چه بیشتر گوشت را چرخ کنید، کشش سوپ بیشتر می شود. لوبیا پخته شده، سبزیجات و برنج را اضافه کنید. سوپ را روی آنها بریزید و گوشت را اضافه کنید و سوپ روی آتش گاز خوب بپزد. مقدار دلخواه پیاز را جداگانه آماده کنید.

کمی پیاز داغ داخل سوپ بریزید تا بپزد. 1/3 آبگوشت را جدا کرده، خوب بزنید یا با همزن مخلوط کنید و دوباره به سوپ اضافه کنید، سوپ کش بیاید. در این مرحله ترخون خشک را اضافه کنید. صبر کنید تا سوپ روی آتش گاز خوب بپزد و به غلظت دلخواه برسد. بعد از پختن آش سبزی، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با پیاز تزئین کنید. سوپ سبزیجات معمولا با طعم فلفل تند طعم دار می شود. در صورت تمایل، سوپ سبزیجات را با فلفل سیاه بپاشید.

طرز تهیه سوپ سبزیجات;  با گوشت و بدون گوشت

مشاوره

طرز تهیه آش سبزی آبادان و سبزی کازرونی به همین صورت است. اگر سوپ سبزی بدون گوشت دوست دارید، همه این کارها را انجام دهید به جز اضافه کردن گوشت و سوپ. این مقدار مواد برای تهیه سوپ برای 6 تا 8 نفر کافی است. اگر می خواهید برای 100 نفر سوپ سبزی درست کنید، مقدار مواد را به نسبت افراد افزایش دهید. می توانید سوپ سبزیجات را مانند انواع دیگر سوپ با جو میل کنید.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *