طرز تهیه سوپ قارچ ؛ یک پیشنهاد جالب در پاییز

زندگی ایرنا: سوپ بهترین غذا یا میان وعده برای این فصل است؛ به خصوص هنگامی که کرونا و آنفولانزا از بین نمی روند و بهتر است خود را با مایعات و مواد مغذی تقویت کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ:

  • قارچ: 500 گرم
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • هویج متوسط: 2 عدد
  • پیاز: 100 گرم
  • خامه: 200 گرم
  • شیر: 250 گرم
  • کره: 100 گرم
  • آرد سفید: 1 قاشق چایخوری
  • جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه سوپ قارچ ؛  یک پیشنهاد جالب در پاییز

طرز تهیه سوپ قارچ ؛  یک پیشنهاد جالب در پاییز

طرز تهیه و پخت سوپ قارچ:

1. ابتدا پیازها را ریز خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و روغن را اضافه کنید. سپس قابلمه را روی آتش بگذارید تا روغن ذوب شود. در مرحله بعد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

2 در این فاصله پیاز و هویج را ریز خرد کرده و پس از نرم شدن پیاز به قابلمه اضافه کنید.

3. پیاز ، هویج و پیاز را به مدت 10 دقیقه سرخ کنید ، سپس قارچ ها را به مکعب های کوچک برش دهید یا خرد کنید. بعد از 10 دقیقه قارچ ها را اضافه کنید.

4. برای نرم شدن قارچ ها ، مواد را 5 دقیقه دیگر سرخ کنید. سپس آرد سفید را به آرامی در یک فنجان آب جوش حل می کنیم (باید آرد را به آرامی به آن اضافه کنیم تا آرد نشکند) و در قابلمه می گذاریم.

5. در این مرحله 3 فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا مواد بجوشند ، سپس شیر را با خامه مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه جبنیا با آبغوره

6. پس از افزودن مخلوط شیر و خامه ، باید مراقب باشیم که سوپ پر نشود. بعد از حدود 5 دقیقه جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و آن را در قابلمه نگذارید تا سوپ نرم شود. وقتی سوپ آماده شد ، آن را با قارچ تزیین کرده و سرو کنید.

اگر تجربه ای در تهیه سوپ قارچ دارید ، لطفاً آن را با ما به اشتراک بگذارید.

همچنین ببینید

نحوه دم کردن قهوه به صورت حرفه ای

نحوه دم کردن قهوه به صورت حرفه ای

وبسایت تفریحی یک و دو: وقتی صحبت از قهوه به میان می‌آید، معمولاً به رویاهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *