طرز تهیه شام ​​هویج؛ از اصفهان لذت ببرید

وب سایت فود لند – مریم حسن پور: آش هویج یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی اصفهان است. طرز خاص طبخ این غذای محلی با سس لذیذ و معطرش این است که طعم آن را کاملا متفاوت و خاص خواهد کرد. این غذای سبک و خوش طعم برای همه مناسبت ها و فصول خاص مخصوصا در ماه رمضان فوق العاده است.

این غذای خوش طعم و پرطرفدار اصفهانی که طعمی گوشتی و کم چرب دارد معمولا با نان یا برنج سرو می شود. شام هویج را می توان به عنوان یک ساندویچ آماده استفاده کرد و در سفر از طعم بی نظیر آن لذت برد.

البته، بیشتر مردم بین شام هویج و کتلت تفاوتی قائل نمی شوند. اما باید گفت که این تصور کاملا اشتباه است. چون سوپ سبز با گوشت و سیب زمینی پخته می شود اما کتلت فقط با سیب زمینی پخته می شود. البته مواد دیگر سوپ هویج مانند هویج، سرکه، نعناع و رب گوجه فرنگی نیز باعث تفاوت شد.

از آنجایی که اصفهان یکی از شهرهای دیدنی و معروف ایران است، علاوه بر اماکن گردشگری و تاریخی و باستانی، غذاها و عطر و طعم سنتی و لذیذ آن نیز گردشگران و افراد مختلف را به این شهر می کشاند. یکی از غذاهای خاص و عالی اصفهان سفره هویج است.

هر غذای بومی و اصیل ایرانی غذاهای منحصر به فرد خود را دارد. به همین دلیل این غذای محلی استان اصفهان که با توصیه و ترفند بانوان اصفهانی طبخ می شود، قطعا طعم و اصالت منحصر به فرد خود را خواهد داشت.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه کاکائو سبزیجات ؛ طعم جدید را بچشید

اجزاء

  • گوشت خرد شده: 300 گرم
  • هویج متوسط: 3 عدد
  • سیب زمینی متوسط: 2 عدد
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • آرد نخود: 120 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
  • Ob: 2 فنجان
  • سرکه: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • نعنا: 1 قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل قرمز، دارچین و ادویه زردچوبه: به میزان لازم

وعده غذایی هویج

وعده غذایی هویج

مراحل پخت

1. سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست کنده و رنده کنید.

2. سپس گوشت، تخم مرغ و آرد نخود را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

3. ادویه ها را به مواد گوشتی اضافه کنید و با دست مواد را خوب ورز دهید.

4. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و حرارت دهید.

5. سپس یک مشت مایع شمع بردارید و شکل دهید و دو طرف آن را سرخ کنید.

6. پس از سرخ شدن عدس ها در ظرف دیگری پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.

7. پس از طلایی شدن پیازها، رب گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده و سس شبدر سبز را آماده کنید.

8. پس از جوشاندن سس، شکر، نعناع و سرکه را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.

9. حالا پیازهای سرخ شده را داخل قابلمه بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.

وعده غذایی هویج

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *