طرز تهیه عسل نسکافه ای; برای روزهای سرد بنوشید

مجله افق : شیر عسل یا شیر عسلی یک نوشیدنی قدیمی و مقوی در تمام دنیاست که پایه اصلی آن عسل است. شیر و نوشیدنی های عسلی یا شیر عسلی به روش های مختلفی تهیه می شود. عسل کاراملی، شیر عسل دارچینی و شیرخشک با شیر خشک از پرطرفدارترین روش های تهیه شیر عسلی هستند که به عنوان نوشیدنی های شکلاتی داغ به عنوان نوشیدنی های گرم برای مهمانی ها و حتی صبحانه بسیار عالی و مفید هستند.

طرز تهیه شیر عسلی نسکافه ای که طعمی بی نظیر و نوشیدنی گرم دارد، مخصوصا در روزهای سرد زمستان برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و روزهای آلودگی هوا مفید است.

مواد لازم برای 1 نفر

  • عسل: 2 قاشق چایخوری مربا
  • قهوه فوری: 2 قاشق چایخوری مربا (می توانید از قهوه بو داده مانند اسپرسو استفاده کنید)
  • شیر: 1 فنجان دسته فرانسوی

طرز تهیه شیر عسلی نسکافه ای;  نوشیدنی برای سرماخوردگی و آلودگی هوا

طرز تهیه شیر عسلی نسکافه ای;  نوشیدنی برای سرماخوردگی و آلودگی هوا

طرز تهیه

برای تهیه عسل نسکافه به دستگاه فوم یا پرس دستی فرانسوی نیاز دارید. شیر را گرم کنید، توجه داشته باشید که شیر فقط باید داغ باشد و نباید بجوشد، بنابراین به محض بیرون آمدن کف و بالا آمدن شیر، گاز را خاموش کنید. شیر جوشیده به درستی کف نمی کند و نمی تواند باشد. شیر داغ را داخل فرنچ پرس یا دستگاه فوم بریزید.

حالا 2 قاشق چایخوری قهوه فوری و 2 قاشق چایخوری عسل را در فرنچ پرس یا فومر بریزید. کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط عسل و نسکافرو خوب حل شود. وقتی عسل کاملا آب شد، بقیه شیر داغ را اضافه کنید. 1 لیوان شیر کافی است. حالا این مخلوط را با فرنچ پرس یا دستگاه فوم بزنید. چند دقیقه برای این کار کافی است. بعد از چند دقیقه شیر عسلی حالت غلیظی با بافتی صاف و تقریباً مخملی پیدا می کند.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه سوپ گل کلم ؛ سوپ رژیمی با طعم فوق العاده

یک میلک شیک عسل که یکی از خوشمزه ترین و شیک ترین و مجلل ترین نوشیدنی های همراه با شیر است را در بطری مورد نظر خود عرضه کنید. نوشیدنی شیر و عسل نسکافه ای نیز یک انتخاب عالی برای شب یلدا است. در صورت تمایل روی این نوشیدنی کمی زعفران یا دارچین بپاشید.

طرز تهیه شیر عسلی نسکافه ای;  نوشیدنی برای سرماخوردگی و آلودگی هوا

در مورد این نوشیدنی خوش طعم و گرم با شیر، عسل و نسکافه، عسل خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد و سرشار از ویتامین‌های B2، B6، آهن و منگنز است. عسل ضد التهاب است و برای سرفه های خشک ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا غذای بسیار مفیدی است و همچنین گلودرد را درمان می کند. ویتامین های B برای تامین انرژی بدن مهم هستند و ترکیب آنها با کافئین موجود در قهوه انرژی مضاعفی به شما می دهد.

آهن موجود در عسل برای سلامت قلب و تنفس، به ویژه در روزهای آلوده و زمانی که در معرض آنفولانزا و انواع جدید آنفولانزا و آنفولانزای نوع A و فصلی قرار می گیرید، سلامت شما را کنترل و حفظ می کند. علاوه بر این، منگنز و آنتی اکسیدان های موجود در عسل برای سلامت استخوان ها مفید هستند.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *