طرز تهیه غذاهای خوشمزه با لوبیا

می تواند: لوبیا یک گیاه حبوبات، علفی و بالارونده است که در اطراف درختان و سایر گیاهان رشد می کند. برگها سبز، پهن، بزرگ و باریک و دارای سه گلبرگ قلبی شکل هستند. گلش زرد مایل به ارغوانی، میوه آن نازک و ساقه ای و دارای دانه های لوبیا است.

از پوست و دانه لوبیا زمانی استفاده می شود که لوبیا سبز باشد که به آن لوبیا سبز می گویند اما زمانی که پوست لوبیا سفت شد از دانه های داخل آن به عنوان لوبیا خشک استفاده می شود که به رنگ قرمز یا سفید است. برگ لوبیا حاوی ماده ای به نام آلانتوئین است.

خواص درمانی

  • لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و لوبیا سفید معتدل است.
  • ادرار آور است و حجم ادرار را افزایش می دهد.
  • بیماری های مجاری ادراری را درمان می کند.
  • سنگ کلیه را دفع می کند.
  • سینه ها و ریه ها را نرم می کند.
  • آب را از بدن خارج می کند.
  • لوبیا سبز برای قلب مفید است.
  • قوای جنسی را تحریک می کند.
  • تنظیم کننده است.
  • کلسترول خون را کاهش می دهد.
  • ضد سرطان است.
  • برای درمان بیماری های قلبی مفید است.
  • به دلیل وجود فیبر زیاد، روده ها را پاکسازی می کند.
  • فشار خون را کاهش می دهد.
  • یبوست را برطرف می کند.
  • برای استعمال خارجی، لوبیاها را بچسبانید و روی زخم های اگزما بمالید تا التیام یابد.

استفاده از لوبیا

تزیین: 30 گرم حبوبات خشک را در یک لیتر آب جوش بریزید، 10 دقیقه بجوشانید و سپس بجوشانید و قبل از هر غذا یک فنجان بنوشید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
با فناوری جدید پمینا ، اتلاف وقت روی غذا را متوقف کنید

لوبیا پخته: حبوبات را در آب بریزید و بجوشانید تا کاملا پخته و نرم شوند و روزی یک فنجان میل کنید و برای جلوگیری از تورم لوبیا را با خردل و زیتون و آبلیمو میل کنید.

سوپ لوبیا: از نظر پروتئین و فیبر بسیار مفید است. سوپ لوبیا را با جعفری، گشنیز و هویج بپزید.

آسیب به حبوبات

حبوبات به دلیل داشتن پروتئین بالا برای افراد مبتلا به نقرس و اسید اوریک خون مناسب نیستند. حبوبات نیز باید به مقدار کم مصرف شوند زیرا گاز زیادی در معده و روده تولید می کنند و همچنین باید هنگام پختن به درستی هضم شوند. برای این کار پس از شستن حبوبات باید آن ها را چند ساعت در آب گرم خیس کنید، سپس آب آن را خالی کرده، روی آن ها آب تازه بریزید و بپزید.

دستور پخت با لوبیا

با حبوبات می توان پلو یا انواع تنقلات درست کرد. برای آموزش پخت غذاهای خوشمزه با لوبیا به ادامه مطلب مراجعه کنید.

به لوبیا و نخود فرنگی غذا بدهید

اجزاء

  • 1 وعده لوبیا چیتی و نخود فرنگی
  • 1 عدد سیب زمینی متوسط
  • 1 عدد گوجه فرنگی متوسط
  • فلفل قرمز
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 2 قاشق چایخوری زیره
  • 2 حبه سیر
  • فلفل سیاه و نمک
  • 1 قاشق چایخوری آب لیموی تازه
  • طرز تهیه چند غذای خوشمزه با لوبیا

طرز تهیه غذاهای خوشمزه با لوبیا

طرز تهیه

1. نخود و لوبیا را به مدت 4 یا 5 ساعت خیس کنید. سپس با آب روی حرارت متوسط ​​بپزید تا کاملا بپزد.

2. سیب زمینی ها را مکعبی خرد کرده و به نخود و لوبیا اضافه کنید.

3. پیاز را خرد کنید. در روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید تا روشن شود. سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و کرفس; کام شیک و مجلسی

4. کدوها را پوست بگیرید و به مواد اضافه کنید. فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید. اگر مخلوط به غلظت مورد نظر نرسید، آرد را در آب حل کرده و به غذا اضافه کنید تا کمی غلیظ شود.

5. در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. برای طعم دادن، آب لیموی تازه و زیره را اضافه کنید و حرارت دهید.


غذای مرغ با دانه های سویا

اجزاء

  • 2 تکه مرغ کوچک
  • 50 گرم سویا (خشک)
  • نصف فلفل متوسط
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • 2 قاشق چایخوری آب پرتقال (یا آب لیمو)
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی پودر سیر
  • طرز تهیه غذاهای خوشمزه با لوبیا

طرز تهیه غذاهای خوشمزه با لوبیا

طرز تهیه غذاهای خوشمزه با لوبیا

طرز تهیه

1. لوبیاها را یک شب تا صبح خیس کنید.

2. مرغ، لوبیا، 2 پیمانه آب، پیاز و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. کمی نمک اضافه کنید. پس از پخت مرغ ها را در بشقاب روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند.

3. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید تا لوبیاها کاملا بپزند. در مراحل پایانی پخت نمک، آب پرتقال و کمی پودر سیر اضافه کنید.

4. فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و با مرغ سرو کنید.


کنجاله لوبیا سفید

مواد لازم (برای 2 نفر)

  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 75 گرم لوبیا سفید
  • نصف پیاز کوچک
  • بوی برگ
  • یک تکه گوجه فرنگی
  • یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک قاشق چای خوری شوید خشک
  • طرز تهیه غذاهای خوشمزه با لوبیا
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
افطار روز؛ BAKLAKATK

طرز تهیه غذاهای خوشمزه با لوبیا

طرز تهیه چند غذای خوشمزه با لوبیا

طرز تهیه

1. حبوبات را به مدت 6 ساعت در ظرفی قرار دهید، کمی آب به آن اضافه کنید تا روی حبوبات را بگیرد و بعد از 6 ساعت بشویید.

2. سپس آنها را در یک سوپان بریزید. به اندازه ای آب اضافه کنید که سطح لوبیاها را بپوشاند. آن را روی آتش بگذارید تا بجوشد.

3. سپس حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و 30 دقیقه بپزید.

4. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

5. در حین پختن حبوبات، یک قاشق چایخوری روغن در قابلمه بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. از روی حرارت بردارید.

6. بعد از 30 دقیقه لوبیاها را بشویید و به پیازها اضافه کنید. حالا بقیه روغن را داخل قابلمه بریزید. گوجه‌فرنگی، برگ‌های معطر و چهار سوم فنجان آب را در ظرفی ریخته، مخلوط کرده و بجوشانید، سپس از روی حرارت بردارید و در فر قرار دهید.

7. در مدت یک ساعتی که غذا در فر است هر از گاهی آن را هم بزنید و در صورت نیاز آب اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید و صبر کنید تا لوبیاها نرم و کاملا بپزند. آن را از فر خارج کنید.

8. شوید را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. درب آن را ببندید و بگذارید 15 دقیقه بماند. زن ها را بچینید و به سلیقه خود تزیین و سرو کنید.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *