طرز تهیه لاهماجون؛ پیتزای ترکی

مجله دیجی کالا – مریم ابراهیمی: لهماجون یا پیتزای ترکی یکی از محبوب ترین و قدیمی ترین غذاهای آسیایی است. ترکیب گوشت با سبزیجات تازه در یک لایه نازک از خمیر پخته جالب است. با ما همراه باشید تا آموزش ساخت لاهماجون ترکی را به شما آموزش دهیم.

لاهماجون یک غذای محبوب در ترکیه ، ارمنستان و کشورهای عربی است و در سراسر جهان به عنوان پیتزای ترکی ، پیتزای ارمنی یا حتی پیتزای عربی شناخته می شود. لاهماجون ریشه عربی دارد و از “لهام اجین” به معنی گوشت و خمیر گرفته شده است که در واقع اجزای اصلی این غذا هستند.

می توانید از شیرینی پف دار ، خمیر پیتزا ، نان پیتا یا خمیر رشته فرنگی استفاده کنید. در این دستور غذا از خمیر پیتزا استفاده کردیم که طعم و بافت بسیار بهتری دارد و قبلاً طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم. این دستور غذا می تواند یک انتخاب عالی برای یک ناهار یا شام سریع و خوشمزه برای تعداد زیادی از مهمانان باشد. می توانید آن را در هر اندازه ای بپزید یا بعد از پخت برش دهید و با غذاهای دیگر سرو کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • خمیر پیتزا
  • پیاز: 1 عدد
  • جعفری: 10 شعبه
  • گوجه فرنگی: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد کوچک
  • سیر خرد شده: 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: یک چهارم فنجان
  • پودر پاپریکا ، زیره ، نمک ، فلفل (فلفل دلمه ای ترکی): در صورت لزوم

طرز تهیه لاهماجون؛  پیتزای ترکی

طرز تهیه لاهماجون؛  پیتزای ترکی

طرز تهیه لاهماجون

1. پیاز ، سیر ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در مخلوط کن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. همچنین می توانید از چرخ گوشت یا چرخ خوب برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه غلات خامه ای ؛ بازار بدون فر

طرز تهیه لاهماجون؛  پیتزای ترکی

2018-04-02 Хохарчон 121 2. جعفری را با چاقوی تیز برش دهید.

طرز تهیه لاهماجون؛  پیتزای ترکی

3. حالا گوشت چرخ کرده ، پوره سبزیجات ، جعفری پخته ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون و ادویه ها را در یک کاسه مخلوط کنید.

طرز تهیه لاهماجون؛  پیتزای ترکی

4. خمیر پیتزا از قبل آماده شده را به 10 قسمت تقسیم کنید. حالا یکی از کاشی ها با ضخامت 2 میلی متر را روی میز کار بپاشید و یک لایه نازک از مواد را روی آن قرار دهید. فر را از قبل گرم کنید و یک لایه کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید و کاغذ را چرب کنید. سپس خمیر را طبق شکل در قالب قرار دهید و وسط فر بگذارید. دمای فر را به مدت 20-30 دقیقه روی 180 درجه تنظیم کنید و گزینه پخت را بدون فن از بالا به پایین انتخاب کنید.

بهتر است بعد از 20 دقیقه از لاهماجون دیدن کنید و اگر پخته شد آن را از فر خارج کنید تا خشک نشود.

طرز تهیه لاهماجون؛  پیتزای ترکی

5. نوشیدن روح.

طرز تهیه لاهماجون؛  پیتزای ترکی

همچنین ببینید

برنج برشته شده هاوایی در رنگ ها و طعم های مختلف موجود است

برنج هاوایی برشته شده؛ رنگ ها و طعم های مختلف

وبسایت تفریحی یک و دو: برنج برشته شده هاوایی علاوه بر مواد کلاسیک برنج برشته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *