طرز تهیه مافین هویج و کدو سبز؛ برای تابستانی شیرین

وبسایت تفریحی یک و دو: هویج معطر و مافین کدو حلوایی یک کلوچه مناسب برای فصل تابستان است. آنها بسیار معطر ، خوش طعم و شیرین هستند. این مافین ها در عین حال نرم و لطیف هستند و نمی توانید در برابر خوردن آنها مقاومت کنید.

بله ، کلوچه ما نوعی کلوچه مخلوط است. کدو سبز و هویج هر کدام نان های مخصوص به خود را دارند ، اما در کنار هم یک کلوچه سبزیجات بزرگ دارید که بیشتر شبیه یک کیک نرم است تا یک وعده غذایی ، زیرا مافین ها بیشتر به غذا می پردازند. اگر می خواهید بدانید که آیا می توانید از موز سیاه مانند کلوچه موز استفاده کنید ، بله ، پاسخ شما مثبت است ، اما وقتی می خواهید موز تابستانی با عناصر تابستانی بیشتری داشته باشید ، هویج و گوجه فرنگی بهتر است.

این مافین ها برای کودکان بسیار جذاب خواهد بود. اگر بچه های شما به کلاس های تابستانی می روند ، این کلوچه ها یک وعده غذایی اضافی خوب در کیف آنها خواهند بود. مخصوصاً برای بچه هایی که می دانم گوجه فرنگی نمی خورند ، فقط فاش نکنید که آنها را با گوجه فرنگی پاشیده اید ، آنها را از طعم ها مطلع کنند. مطمئناً می توانید اواخر تابستان و اوایل پاییز به عنوان غذای مدرسه به آنها نگاه کنید ، اما فعلاً من اصلا دوست ندارم در مورد مدرسه صحبت کنم. بگذارید بچه ها از تابستان لذت ببرند.

از چه ادویه جات در کیک استفاده می شود؟

معمولاً در دسرها ، مافین ها و کیک ها از ادویه ای به نام فلفل شیرین یا فلفل دلمه ای استفاده می شود. این یک فلفل سیاه و گرد است که طعم شیرینی دارد و بومی جامائیکا است. من به دنبال این مقدار فلفل بودم ، اما در کشور ما ، متأسفانه ، این یکی از موارد نادر است ، بنابراین ما باید از ادویه های معمول کیک راضی باشیم. ادویه برای کیک یا پای شامل دارچین ، جوز هندی ، هل و آجیل است. این مواد را با هم مخلوط کرده و از آنها کیک درست کنید. توجه داشته باشید که میزان جوز هندی نباید زیاد باشد ، زیرا بو غالب است و مصرف زیاد این ماده خطرناک است.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه سوپ سبزی شیرازی؛ یک وعده فراموش نشدنی

آرد سفید یا آرد گندم؟

این کلوچه را می توان فقط با آرد ساده کیک یا آرد کامل و آرد گندم درست کرد و هر دو خوب است. من معمولاً استفاده از آرد خوب را توصیه می کنم زیرا بافت آرد بهتر است ، کیک یا شیرینی شما نرم تر و نرم تر می شود. این مخصوصاً برای کیک ها خوب است ، اما ما نباید این کار را برای نان انجام دهیم. اگر می خواهید کلوچه سالم تر و مغذی تری داشته باشید ، بهتر است از آرد سبوس دار استفاده کنید. همچنین می توانید مقداری شکر را با گریپ فروت یا آب نخل جایگزین کنید.

کیک یا کاپ کیک؟

اینها در واقع مافین هستند و لازم نیست آنها را با خامه تزئین کنید ، اما در صورت تمایل می توانید آنها را به شکل کیک درآورده و به شکل کیک درآورید. آنها به همان اندازه برای کیک خوب هستند. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.

عناصر

  • آرد سفید یا کامل: 2 وعده
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری
  • غلات: 1/8 قاشق چایخوری (اختیاری)
  • شکر سفید: 1/2 فنجان (100 گرم)
  • شکر قهوه ای روشن: 1/2 فنجان یا 110 گرم (فشرده)
  • روغن کانولا: 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (90 میلی لیتر)
  • سس سیب: 1/4 فنجان ، بدون شکر
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • اسانس وانیل: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • هویج: 1 فنجان (130 گرم) ، پوست کنده و بریده شود
  • کدو سبز: 1 فنجان (156 گرم) ، پوست بگیرید و برش دهید
  • گردو: 3/4 فنجان (80 گرم) ، اختیاری
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه سوپ کفیر ؛ برای روزهای زمستانی

کلوچه هویج و کدو سبز برای تابستانی شیرین

کلوچه هویج و کدو سبز برای تابستانی شیرین

نحوه تهیه

1. فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. یک قالب مافین 12 اونسی را روی کاغذ مافین قرار دهید.

به آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی و غلات را به مدت 20 ثانیه با همزن دستی بهار مخلوط کرده و جدا کنید.

3. در یک کاسه دیگر ، شکر سفید و شکر قهوه ای ، روغن کانولا (یا روغن مایع دیگر) ، سس سیب ، تخم مرغ و وانیل را با هم ترکیب کنید.

4. هویج و خیار خرد شده را در این کاسه بریزید. در صورت استفاده ، مخلوط آرد و گردو را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را با یک قاشق پلاستیکی یا چوبی مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند.

کلوچه هویج و کدو سبز برای تابستانی شیرین

5. مواد را در قالب های مافین آماده شده بریزید. هر یک را به حداقل برسانید.

6. جعبه مافین را در فر قرار دهید. اجازه دهید مافین ها در فر بمانند تا حدود 20 تا 24 دقیقه کنار گذاشته شوند.

7. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و روی سینی فر بچینید تا کاملاً خنک شود. در صورت عدم استفاده ، ذخیره و ذخیره کنید.

کلوچه هویج و کدو سبز برای تابستانی شیرین

منبع: آشپزی

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *