طرز تهیه نان کشمش و دارچین؛ برای دوستداران کشمش

وبسایت تفریحی یک و دو: نان کشمشی یکی از ساده ترین نان هایی است که می توانید در خانه تهیه کنید. این نان با دارچین و کشمش عطر و طعم به یاد ماندنی دارد.

برخی از افراد از این نان کشمشی به صورت آزمایش شده با کره برای صبحانه استفاده می کنند و برخی دیگر آن را با نوشیدنی های سرد و گرم به آرامی می خورند. من طرفدار کشمش هستم و از نان کشمش به عنوان یک غذای خوشمزه استفاده می کردم ، به ویژه در دوران دانشجویی. این نان به دلیل طعم دارچین گرم و دلپذیر است و من دوست دارم آن را به عنوان شام بخورم. البته باید توجه داشت که نان های مخمر پخته شده حاوی مواد افزودنی و نگهدارنده هستند ، بنابراین پختن نان در خانه کاملاً موجه است و به عنوان یک دعوت دلپذیر توصیه می شود.

نان کشمشی به روش های مختلف تهیه می شود ، به شکل بنز یا نان ، نان سبوس دار ، نان سبوس دار و نان نازک. برخی از آن را با گردو برای افزودن طعم گردو استفاده می کنند. به این ترتیب ، غنای مواد مغذی آن افزایش می یابد. حتی می توانید از پوست پرتقال یا آب لیمو (پوست لیمو) برای ایجاد رایحه مرکبات استفاده کنید. من خودم اغلب از پوست پرتقال به جای وانیل استفاده می کنم.

چگونه نان کشمش و دارچین درست کنیم؟

این نان ، مانند بسیاری از نان های دیگر ، از مخمر ، مخلوط کردن با آرد و مایعات تهیه می شود. اما برای این نان مواد متوسطی نیز داریم که شامل دارچین ، کره و شکر است.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه سر گنجشک ؛ غذای اصیل ایرانی

عناصر برای خمیر

  • شیر داغ: 1 فنجان (شیر بادام یا سویا ، اگر گیاهی است)
  • عسل: 3 قاشق چایخوری
  • مخمر: 2 و 1/4 قاشق چایخوری
  • کره یا کره آب شده: 6 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 3 و 1/2 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • کشمش: 1/2 پیمانه

برای محتوای متوسط

  • شکر قهوه ای: 1/3 پیمانه
  • پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری
  • کره یا کره آب شده: 3 قاشق غذاخوری

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

طرز تهیه نان کشمش و دارچین؛  برای دوستداران کشمش

نحوه تهیه

1. برای تهیه این نان ، ابتدا شیر باید گرم باشد. شیر داغ یعنی دمای 43 درجه. انگشت خود را در شیر فرو کنید تا ببینید دمای مطلوب را دارد یا خیر ، اگر می توانید آن را به مدت 6 ثانیه نگه دارید ، شیر به اندازه کافی گرم است. شیر گرم را با کره ، مخمر و کمی عسل یا 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و 10 دقیقه بگذارید تا مخمر عمل کرده و متورم شود. می توانید شیر و کره را با هم گرم کنید.

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

2018-04-02 Хохарчон 121 2. پس از این مدت آرد ، تخم مرغ ، نان و کشمش را اضافه کنید ، با یک قاشق چوبی بپوشانید. اگر میکسر دارید ، این را در یک کاسه مخلوط کن بریزید و با یک تکه خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دهید. اگر ابریشم ندارید ، مهم نیست که آن را با دست انجام دهید.

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

3. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و خمیر را 1 تا 2 ساعت در آشپزخانه بگذارید تا دو برابر شود. بعد از این مدت خمیر ظاهر پفکی پیدا می کند.

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

4. کمی آرد را روی یک ورقه پخت یا ورقه پخت تمیز بپاشید. خمیر را روی این سطح مستطیلی بپاشید. بنابراین ، به اندازه قالب شما گسترش می یابد. لازم نیست دقیقاً مستطیل باشد.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه فالوده شیرازی؛ برو سر کار در خانه

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

5. شکر قهوه ای و دارچین را در کره آب شده بریزید و مخلوط کنید تا مواد متوسط ​​به دست آید.

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

6. مواد را داخل خمیر مستطیل شکل بریزید. گوشه های آن باید تمیز باشد. خمیر را از طرف پهن بردارید و آن را پهن کنید. نیازی نیست مثل رول دارچین رول کنید.

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

7. یک قالب نان را با روغن چرب کرده و خمیر را از قسمت باز روی بشقاب قرار دهید به طوری که لبه باز آن در انتهای ظرف قرار گیرد.

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

8. قالب را با سلفون بپوشانید و بگذارید 60 دقیقه بماند.

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

9. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف را در انتهای فر قرار دهید. کمی آب جوش روی بشقاب بریزید تا کف ظرف کاملاً پوشانده شود و سپس نان را در طبقه بالای کاسه آب قرار دهید. بگذارید 40 تا 50 دقیقه بماند.

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

10. پس از پخت کامل نان ، آن را از فر خارج کرده و روی صفحه خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شود. نان را بعد از سرد شدن ببرید ، لذت ببرید!

نان و دارچین برای دوستداران کشمش

نکات مهم

  • نان را می توان چند روز در دمای اتاق نگهداری کرد. اگر قصد استفاده از آن را در چند روز آینده دارید ، آن را در یک کیسه پلاستیکی کاملا در بسته در یخچال قرار دهید.
  • نمک ذکر شده در دستور غذا 1 قاشق چایخوری است. من معمولاً نمک را نصف می کنم. همچنین توصیه می کنم از نمک کمتری استفاده کنید.
  • برای تهیه نان کشمش باید از کشمش تیره و شیرین استفاده کنید.
  • برای افزودن آجیل ، می توانید آنها را در صورت نیاز برش دهید و به مواد متوسط ​​اضافه کنید. اگر از پرتقال یا لیمو استفاده می کنید ، آن را به همان مواد مایع اضافه کنید تا با سایر مواد به خوبی مخلوط شود. برای همه نانهایم ، حتی نانهای معمولی ، به توصیه مادرم از وانیل استفاده می کنم ، حتی اگر مقدار کمی باشد ، بنابراین طعم خوبی دارد و بوی خوبی دارد.
  • برای مواد متوسط ​​، حتی می توانید از شکر سفید استفاده کنید تا رنگ آن خیلی تیره نباشد ، اما شکر قهوه ای طعم کارامل خوشمزه ای به آن می بخشد.
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه فیله سرخ شده ؛ فست فود سالم

منبع: fifteenspatuls

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *