طرز تهیه همبرگر مرغ؛ سالم و خوش طعم

مجله دیجی کالا – مری ابراهیمی: اگر شما هم می خواهید غذای سالم را به سبک زندگی خود اضافه کنید و به جای تنقلات غذای سالم بخورید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ برگر خانگی را یاد بگیرید. دستور پخت برگر مرغ یا برگر مرغ بسیار شبیه به همبرگر است و یادگیری آن آسان است. به عنوان پاداش، طرز تهیه سس تارتار را به شما آموزش می دهیم که طعم همه ساندویچ ها را چندین برابر می کند.

یک ساندویچ خانگی خوشمزه با ظاهری هیجان انگیز می تواند به راحتی ما را از ایده غذاهای ناسالم دور کند. فقط یک ساندویچ مرغ ممکن است ساندویچ جالبی به نظر نرسد، اما یک برگر مرغ پخته اشتهای همه را باز می کند. برگر مرغ یا برگر مرغ یک غذای سالم و خوش طعم است که وقتی می خواهیم یک غذای سریع می خواهیم به راحتی در خانه تهیه کنیم.

مواد لازم (مناسب برای 6 نفر)

  • سینه مرغ بدون استخوان: 2 عدد
  • ران مرغ بدون استخوان: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 عدد
  • جعفری: 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ سوخاری: 300 گرم
  • پنیر موزارلا: 3 قاشق غذاخوری
  • برش چدار به دلخواه
  • سس کچاپ: 1.5 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 1.5 قاشق غذاخوری
  • آویشن: یک قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل و زیره به میزان لازم

مواد لازم برای سس تارتار

  • سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
  • برش های خیار: 2 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و آبلیمو به میزان لازم

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

طرز تهیه

1. مرغ بدون استخوان و پوست کنده را با گوشت کوب یا همزن خوب مخلوط کنید. سپس قارچ و پیاز تفت داده شده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه برگ کدو حلوایی

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

2. وقتی مرغ، قارچ و پیاز کاملا مخلوط شدند، پنیر موزارلا، جعفری سرخ شده، خردل و سس کچاپ، سیر، آویشن، زیره، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

3. وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند، مایه را به اندازه قطر نان همبرگر بردارید و مانند داخل کیسه یخچال یا کاغذ روغنی به ارتفاع 1 تا 1.5 سانتی متر باز کنید. سپس برگرها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

4. در حالی که مایه همبرگر در یخچال ایستاده است، می توانید سس برگر درست کنید. در یک کاسه سس مایونز، سس کچاپ، خیار، جعفری، فلفل سیاه، آب لیموی تازه، نمک و پیاز را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

5. بعد از یک ساعت استراحت برگرها، یک بشقاب گریل یا بشقاب معمولی را با قلم مو چرب کرده و روی آتش بگذارید. سپس همبرگرها را با کیسه یخچال یا کاغذ روغنی که زیر آنها قرار داده اید بردارید و روی یک بشقاب داغ قرار دهید.

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

6. مطمئن شوید که ظرف کاملا داغ است. هنگام پخت حرارت را روی حرارت متوسط ​​نگه دارید تا آب از مرغ خارج نشود و برگرها آبدار بمانند. بعد از 3 تا 5 دقیقه برگر را برگردانید تا طرف دیگر هم به همان میزان پخته شود.

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

7. بعد از چرخاندن پنیر برگر، یک برش چدار را روی آن قرار دهید تا داغ شود.

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

8. داخل نان همبرگر کمی سس تارتار بپاشید و برگر را با سایر مخلفات بچینید.

چگونه برگر مرغ درست کنیم؟

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *