طرز تهیه کابل هلو; دسر سرد و تابستانی

وبسایت تفریحی یک و دو: کیک هلو با هلو تازه و هلوهای آبدار و خمیر شبیه کیک درست می شود. قسمت رویی شیرینی مانند نان و زیر میوه رسیده و آبدار است. این دستور پخت بهترین روش برای طبخ این نوع دسر یا غذا است. زیرا هم می توان از آن به عنوان غذا و هم به عنوان دسر استفاده کرد.

کابل غذا از میوه های معطر یا آووکادو ساخته شده است که در ظرفی قرار داده شده و با خمیر، بیسکویت یا خمیر پوشیده شده است. این غذا در فر پخته می شود. کابل ها انواع مختلفی دارند، اما کابل هلویی رایج ترین آنهاست. احتمالاً با انواع دسرهای تهیه شده از هلو مانند پای هلو، کاپوچینو هلو و سایر دسرهای تهیه شده با آن آشنا هستید، اما کلم بهترین راه برای استفاده از این میوه لطیف و خوشمزه است.

چگونه یک کابل هلویی بزرگ داشته باشیم؟

خمیر کابل هلو نباید سنگین و غلیظ باشد، میزان شیرینی آن متعادل باشد و هرگز از کنسرو هلو استفاده نکنید. از دارچین برای ایجاد طعم بهتر استفاده می کنیم تا خوشبو هم شود.

همچنین این دستور با خمیر سطح نرمی درست می‌شود که بیشتر شبیه کیک است تا کلوچه و در نتیجه نرم‌تر است و با هلو بهتر می‌آید. علاوه بر این، مانند بسیاری از کابل های ساخته شده توسط دیگران، خمیری و نپخته نیست. برخی آن را با استفاده از کنسرو هلو و پودر کیک درست می کنند.

بله این روش راحت تر و سریعتر است چون هم مواد کیک آماده است و هم پوست هلوها گرفته می شود اما قطعا این دستور خیلی بهتر از نمونه های آماده است. از هلوهای تازه و خوش طعم و اندازه دقیق مواد خمیر استفاده می کنید. توصیه می کنم برای آخر هفته خود کابل هلو را بررسی کنید.

کابل هلو در خانه چه اجزایی دارد؟

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

هلو تازه و نرم است، اما پخته نشده است: هلوهای شما نباید سفت باشند، اما خیلی چسبناک و نرم نباشند، زیرا دلیل آب اضافی آن در نهایت شیرینی آبدار و معطری خواهید داشت. از هلوهای کپک زده یا خراشیده خودداری کنید. رنگ های قرمز بهتر هستند و رنگ صورتی به کابل می دهند.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه بامیه; سفره ثابت در ماه رمضان

آب لیمو: فقط آب لیموی تازه طعم خوبی به شما می دهد.

قند: می توانید از شکر سفید استفاده کنید، اما شکر قهوه ای به مواد شما طعم کاراملی می دهد. می توانید کمی از مواد میوه را نیز اضافه کنید. اگر هلوها واقعا شیرین هستند، بهتر است شکر را کم کنید.

نشاسته ذرت: این ماده به افزایش غلظت آب هلو کمک می کند که پس از پختن به وجود می آید و آب میوه ای خوش طعم می دهد.

پودر دارچین و گردو: برای دسرهای میوه ای معمولا از ادویه های معطر مخصوصا دارچین و گردو که طعم شیرینی دارند استفاده می کنیم. لازم به ذکر است که جوز هندی باید در مقادیر بسیار کم استفاده شود.

آرد کیک یا آرد جهانی: شما می توانید از هر چیزی که می خواهید استفاده کنید. اگر از آرد کیک استفاده کنید، سطح آن سبک تر و نرم تر می شود و با استفاده از آرد جهانی (آرد بسته بندی شده) خمیر غلیظ تری خواهید داشت. ترکیب هر دو خوب خواهد بود.

بکینگ پودر یا جوش شیرین: ما از مخلوط هر دو استفاده می کنیم، زیرا شیر ترش نیز در فرمول موجود است.

نمک: در بالا اشاره کردیم که نمک طعم شیرینی و دسر را متعادل می کند.

اب دوغ: می توانید با اضافه کردن 1 قاشق چایخوری آبلیمو یا سرکه آن را به 1 فنجان شیر اضافه کنید. برای این کار ابتدا یک لیوان مایع اندازه گیری آب لیمو یا سرکه بریزید سپس به اندازه کافی شیر اضافه کنید تا یک فنجان درست شود. آنها را مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. خوب است بدانید که عیاران واقعی مایعی است که پس از برداشتن کره از خامه باقی می ماند و در واقع یک جایگزین خانگی برای عیار است.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز پخت پیاز گیلانی

اجزاء

  • هلو تازه: 1 و 1/2 تا 2 کیلوگرم
  • آب لیموی تازه: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/2 فنجان (100 گرم)
  • نشاسته ذرت: 1 قاشق چایخوری (8 گرم)
  • پودر دارچین: 3/4 قاشق چایخوری
  • آجیل: 1/8 قاشق چایخوری

روش

  • آرد کیک یا آرد جهانی: 1 و 1/2 فنجان (200 گرم)
  • شکر: 3/4 فنجان (150 گرم)
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • کره: 10 قاشق غذاخوری (143 گرم)
  • اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • شکر: 2 قاشق چایخوری روی مواد بپاشید

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

روش تهیه:

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه گرم کنید. یک ظرف فر 13 در 19 اینچی را چرب کنید.

2. سیب زمینی را پوست بگیرید و در ظرفی بریزید. آب لیمو را روی هلوها بریزید.

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

3. در یک کاسه متوسط، شکر، ذرت، دارچین و گردو را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی هلوهایی که در بشقاب گذاشته شده بریزید تا روی آنها بپوشاند.

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

4. ابتدا آرد را الک کرده و سپس با کره، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک مخلوط کنید. کره را به مکعب های کوچک برش دهید و با استفاده از یک سیب زمینی پخته با مخلوط آرد مخلوط کنید. خمیر خشک به دست می آید.

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

5. وسط مخلوط آرد را سوراخ کنید و دوغ و اسانس وانیل را داخل این سوراخ بریزید.

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

6. مواد را با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

7. روی هلوهایی که در بشقاب گذاشته شده، خمیر را به قطعات مساوی بریزید و کمی پهن کنید تا فاصله خمیر کمتر شود. توجه داشته باشید که شاید فکر کنید این خمیر برای ریختن همه مواد هلو کافی نیست در حالی که این خمیر با گرم شدن در فر، پف کرده و روی همه هلوها را می پوشاند.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه اکبرجوجه; غذاهای سنتی مازندرانی

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

8. شکر، دارچین و گردو را روی خمیر بپاشید و در فر قرار دهید. به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بگذارید تا کل خمیر بپزد.

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

نکات مهم

  • برای تهیه بند ناف هلو بهتر است از هلو تازه استفاده کنید، مخصوصاً الان که در فصل اوج هلو هستیم. اگر از هلو یخ زده استفاده می کنید، ابتدا آن ها را آب کنید و آب اضافی اضافه کنید، سپس دستورالعمل ها را دنبال کنید.
  • طبق دستور بالا به هیچ وجه از کنسرو هلو استفاده نکنید زیرا به خواسته خود نمی رسید.
  • شما حتی نمی توانید پوست را لایه برداری کنید. البته به شخصه چون هلو دوست ندارم پوستش رو میگیرم.
  • پس از آماده شدن مواد، باید بلافاصله آنها را در فر قرار دهید و آماده کنید، زیرا شکر آب هلوها را می گیرد و اجزای رویی آنها غلیظ تر می شود.
  • بهتر است هلو داغ را البته با بستنی وانیلی سرو کنید. بله، این با بستنی داغ مانند کیک داغ سرو می شود.

کابل هلو دسر سرد و تابستانی

تصاویری برای تهیه بهتر دسر هلو

  • ابتدا مطمئن شوید که از هلوهای مرغوب استفاده می کنید. داخل هلو نباید خیلی سفت یا قهوه ای باشد، زیرا در نهایت بافت و ظاهر بدی به آنها می دهد.
  • استفاده از هلوهای بزرگتر منجر به کاهش ضایعات می شود.
  • گاهی دانه های هلو به راحتی بیرون نمی آیند پس هلوها را برش بزنید و به تدریج جدا کنید.
  • برای کارکرد بهتر با خمیر از کره سرد فشرده استفاده کنید. خمیر نیز نرم تر می شود.
  • بهتر است از آرد کیک سفید برای لطافت و طعم استفاده کنید، زیرا آردهای ساده خمیر را غلیظ تر و سفت تر می کنند.
  • مواد رویه را زیاد مخلوط نکنید چون پف خوبی نخواهند داشت.
  • حتما با دارچین و شکر به مزه بپاشید. استفاده از شکر قهوه ای به دسرهای ما طعم کاراملی می دهد.

منبع: cookingclassy

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *