طرز تهیه کرپ فرانسوی; ساده و خوش طعم

مجله دیجی کالا – مریم ابراهیمی: اگر به دنبال یک صبحانه خوشمزه فرانسوی هستید، کرپ یکی از گزینه های خوب است. کرپ بسیار شبیه به پنکیک است، با این تفاوت که نازک تر و نرم تر است. این صبحانه خوشمزه احتمالاً اولین بار در قرن سیزدهم در شمال فرانسه ساخته شد و نام آن از کلمه لاتین crispus گرفته شده است.

طرز تهیه کرپ فرانسوی ساده است و زمان بسیار کمی می گیرد. می توانید با میوه های تازه، نوتلا یا سس شکلاتی و خامه سدر و یک صبحانه هیجان انگیز برای تعطیلات خود کرپ درست کنید. مواد خام کرپ نیز در هر خانه ای یافت می شود.

اجزاء

  • شیر: نصف فنجان (150 میلی لیتر)
  • آرد سفید: نیم اندازه (150 میلی لیتر)
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • کره آب شده: 25 گرم
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

طرز تهیه کرپ فرانسوی

1. برای شروع، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل با همزن برقی یا همزن دستی مخلوط کنید تا شکر حل شود.

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

2. کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

3. آرد سفید را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

4. بعد از یک دست مواد شیر را در 3 مرحله اضافه کنید. بعد از هر مرحله مواد را خوب مخلوط کنید تا آرد خرد نشود.

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

5. کرپ باید به نازکی عکس باشد تا به راحتی روی سطح ظرف پخش شود. کرپ ضخیم تر از پنکیک است. مقداری مایه را داخل قابلمه بریزید تا بعد از پخش در قابلمه خیلی نازک و غلیظ نشود. برای یک ظرف به قطر 20 سانتی متر، یک دانه کرپ خالی بزرگ کافی است.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
چگونه آلو بخارپز را در خانه خشک کنیم؟

توصیه: ظرف نیازی به روغن زدن ندارد.

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

6. بلافاصله پس از ریختن مایه در قابلمه یا تابه، بشقاب را بلند کنید تا مایه در تمام ظرف پخش شود. دمای گاز را پایین نگه دارید.

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

7. وقتی یک طرف کرپ طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

8. می توانید کرپ را لوله یا پر کنید و مانند پیتزا با استفاده از بستنی و میوه های تازه برش بزنید.

چگونه کرپ فرانسوی درست کنیم؟

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *