طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

مجله افق کوروش: کیک شکلاتی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین کیک ها مخصوصا برای جشن تولد در سراسر جهان است. درست است که شیرینی پزی مانند پخت در دنیای باستان است، اما پس از گذشت این همه سال برای تهیه یک کیک شکلاتی خوشمزه و حرفه ای باید ترفندهای پخت را بدانید. در این مقاله طرز تهیه بهترین کیک شکلاتی خانگی آغشته به آرایش را خواهید آموخت.

اجزاء

  • شیر: یک بطری
  • آرد: دو و نیم پیمانه
  • کره: یک بطری
  • پودر کاکائو: نصف لیوان
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک بسیار کم (یک هشتم قاشق چایخوری)

مواد لازم برای سس شکلاتی بستنی

  • پودر قند: یک بطری
  • خامه: دو لیوان
  • کره ذوب شده: 1 فنجان
  • پودر کاکائو: 1 فنجان

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه خامه کیک شکلاتی

ابتدا خامه کیک شکلاتی را آماده کنید. برای این کار ابتدا کره ذوب شده را با شکر مخلوط کنید و سپس کره ذوب شده و پودر کاکائو را به این مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. برای تهیه یخچال می توانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید. برای تهیه این کرم می توانید به جای بستنی از شیر استفاده کنید. در این صورت دو لیوان شیر را با همان مقدار شکر و پودر کاکائو مخلوط کنید. شیر را کم کم اضافه کنید تا خامه شکلاتی گاز نگیرد. حالا 50 گرم شکلات صاف را به روش هم زدن گرم کنید و با مواد بالا مخلوط کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

20 دقیقه قبل از قرار دادن کیک در فر، فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و آن را روشن کنید.

برای تهیه کیک تولد شکلاتی ابتدا آرد، پودر کاکائو و نمک را حتما اضافه کنید تا خرده های آن تمیز و یکدست شود. ابتدا مواد خشک مانند شکر، آرد، پودر کاکائو و نمک را در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید. در مرحله بعد وسط مواد خشک را کمی فرو کنید و کره را کم کم اضافه کنید. حالا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب بزنید و سپس به نوک یک قاشق چایخوری وانیل تازه، شکر و کره اضافه کنید و دو بار با همزن برقی به آرامی مخلوط کنید. خامه شکلاتی آماده است.

روی بشقاب چسبنده را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کمی کره یا روغن چرب کنید و کمی آرد بپاشید. بستنی را در ظرف بریزید و در فر با دمای 180 درجه قرار دهید. یادتان باشد قبل از قرار دادن قالب در فر، سینی کیک را به آرامی روی تخته یا کمد 3 تا 4 ضربه بزنید تا مایه کیک شکلاتی به طور یکنواخت در قالب پخش شده و روی آن صاف شود.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
افطار روز؛ سوپ گوجه سبز

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

در 20 دقیقه اول پخت کیک، هرگز در فر را برای بررسی کیک باز نکنید. وقتی شکلات را بو کردید، کیک شما آماده است. کیک شکلاتی نباید زیاد در فر بماند تا خشک شود. برای اینکه کیک بیش از حد خشک نشود، جعبه کیک را بعد از 20 دقیقه از فر خارج کرده و آن را بررسی کنید. نوک چنگال یا خلال دندان را داخل کیک قرار دهید، اگر مواد کیک به نوک چنگال چسبیده بود، کیک باید کمی بیشتر بپزد، اما اگر نچسبید، کیک شما آماده است. هر چه کیک شکلاتی نرم و لطیف تر باشد، خوشمزه تر خواهد بود.

وقتی کیک را از فر خارج کردید کمی صبر کنید تا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و از وسط به دو نیم کنید. یک لایه زیر آن بگذارید و روی آن کمی خامه شکلاتی بریزید. حالا لایه دوم را روی لایه اول قرار دهید و تمام خامه شکلاتی را روی تمام سطح کیک بریزید. کیک تولد شکلاتی شما آماده است و می توانید آن را با مواد مختلف مانند گردو و گردو یا میوه های فصل تزئین کنید. اگر طعم نسکافه را دوست دارید روی کیک پودری نسکافه ای بریزید.

نکات مهم در مورد طرز تهیه کیک تولد شکلاتی خیس

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

1. هنگام مخلوط کردن تخم مرغ ها، به اندازه یک قاشق چایخوری وانیل تازه یا پودر اضافه کنید.

2. اگر کیک را قبل از سرد شدن از قالب خارج کنید، کیک آب می شود.

3. مواد کیک را به دمای محیط برسانید. قبل از درست کردن خامه، کره، تخم مرغ، شیر و خامه را در دمای اتاق قرار دهید. برای اینکه روغن سریعتر به دمای اتاق برسد، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا در دمای اتاق سریعتر ذوب شود.

4. برای اینکه کیک پف کرده و زیبا شود باید کره و شکر را کمی بیشتر از قبل با هم مخلوط کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط پف کرده و متمایل به زرد شود که حداقل 5 دقیقه طول می کشد.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه نذر حلوا؛ عزیزم

5. اگر بتوانید از عصاره وانیل خالص استفاده کنید، طعم و عطر کیک تولد شکلاتی شما بیشتر می شود. مراقب باشید بیشتر از نوک یک قاشق چایخوری عصاره وانیل استفاده نکنید.

6. در اندازه گیری آرد کیک دقت کنید. اگر مقدار آرد بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد، بدون توجه به نوع کیک، سطح کیک شما ترک خواهد خورد و ناگفته نماند که این یکی از بزرگترین مشکلات و سوالات پخت کیک برای خانم هایی است که مایلند. . در خانه کیک درست کنید

7. همیشه بگویید روی کیک کمی آرد بپاشید تا به قالب نچسبد. اما برای طعم بهتر می توانید به جای آرد از پودر کاکائو استفاده کنید. پودر کاکائو را از داخل قلب رد کنید و کف قالب بپاشید تا کیک شما شکلات بیشتری داشته باشد.

8. برای تهیه کیک تولد شکلاتی می توانید به جای شیر از ماست یا حتی خامه ترش استفاده کنید. به این ترتیب طعم و تنوع کیک جدیدتری را احساس خواهید کرد.

9. به یاد داشته باشید که اگر بکینگ پودر و آرد شما تازه نیست، سفیده تخم مرغ را کم و بیش با هم مخلوط کنید و فر به اندازه کافی داغ نباشد تا کیک پف نکند.

10. می توانید پودر کیک شکلاتی آماده از برندهای معتبر را از فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش با تخفیف های عالی خریداری کنید و به راحتی و در مدت زمان کوتاهی کیک شکلاتی خانگی خوشمزه درست کنید.

11. برای تزیین کیک تولد شکلاتی خانگی می توانید از خامه قنادی، شکلات چیپسی یا نسکافه یا پودر کاکائو با میوه های مختلف استفاده کنید.

نکات مهم برای پف نکردن و خشک نشدن کیک

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

1. اگر کیک خانگی معمولاً به کیک چسبیده و داخل کیک خشک است، ممکن است به دلایل زیر باشد: مواد کیک را زیاد و با سرعت زیاد مخلوط کرده اید. سفیده تخم مرغ خیلی هم زده می شود. کیک را بیش از حد در فر بپزید. جعبه کیک جا نیفتاده و بزرگتر از مقدار مواد بود. کیک به اندازه تهویه هوا در هوا سرد بود. خیلی آرد استفاده کردی مقدار کره یا روغن کم بود.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه پانزده؛ شکلات جالب

2. اگر قالب خیلی چرب است، قالب از مقدار مواد بزرگتر است، مواد را زیاد و با سرعت زیاد مخلوط کنید و یا اگر مقدار مایع داخل مواد کیک زیاد بود، کیک مچاله و فشرده می شود. .

3. اگر کیک معمولی شما معمولا زیاد غذا نمی خورد، ممکن است به این دلیل باشد که دمای فر خیلی پایین یا خیلی زیاد است. دلایل اصلی پف نکردن کیک به شرح زیر است: هنگام مخلوط کردن مواد، رویه اضافه کردن مواد را رعایت نمی کنید، در حالی که این بسیار مهم است. کره یا تخم مرغ سرد بود، کره و تخم مرغ باید در دمای اتاق باشد نه سرد. بکینگ پودر شما باید به اندازه کافی و تازه باشد. اندازه قالب باید با مواد شما مطابقت داشته باشد، اگر خمیر پفکی می خواهید، از قالب بزرگ استفاده نکنید. در ضمن فر نیاز به گرم شدن دارد و بلافاصله پس از آماده شدن یخچال آن را در قالب ریخته و در فر قرار می دهیم.

4. برای اینکه کیک حباب و خالی داشته باشد تا کیک ورز نگیرد دمای فر باید 180 درجه باشد. زمان پخت کیک 45 تا 50 دقیقه است. شکر زیاد اضافه نکنید چون بعد از پخت کیک خواب می‌رود. قالب کیک نباید بزرگ باشد و نه کوچک، اگر قابلمه کوچک باشد، پفک ها بعد از پخت سریع می خوابند. هنگام پخت کیک را تکان ندهید تا کیک به خواب نرود. هنگام پخت کیک در فر را باز و بسته نکنید. هنگام اضافه کردن تخم مرغ یا سفیده، خامه را زیاد مخلوط نکنید. برای بکینگ پودر و جوش شیرین دقیقا به مقدار دلخواه. اگر در دستور کیک است، مقدار مایع را کم یا زیاد نکنید.

5. مقدار کره یا دوغ روی کیک را کم نکنید تا از کیک اسفنجی شکسته، خشک یا غیرشکلاتی جلوگیری کنید. مقدار شکر باید کافی باشد و کمتر از مقدار ذکر شده شکر اضافه نکنید. بستنی را زیاد با همزن مخلوط نکنید. در استفاده از بکینگ پودر دقت کنید و زیاد استفاده نکنید و البته کیک را سریع و داغ از قالب خارج نکنید.

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *