طرز پخت لوبیا پلو با ماهیچه; دوربین و خوش طعم

وب سایت «فارورو»: باکالی پلو با مشک یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در مناسبت های خاص به همراه غذاهایی مانند گوشت چلو، کباب کوبیده، مرسه پلو، آش شیرین و … استفاده می شود.

باقالی پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که جایگاه ویژه ای در بین ایرانیان دارد. این غذاهای لذیذ از جمله غذاهای گوشتی، کباب، کباب، پلو، شیرینی و … یکی از غذاهای خانگی ما هستند که در مناسبت های خاص مورد استفاده قرار می گیرند.

طرز تهیه پلو نسبت به بسیاری از غذاهای تشریفاتی و جشن مانند پلو، دسر و … ساده تر است و در عین حال غذای بسیار جالب و پرطرفداری است و می تواند سفره شما را برای مهمانی ها و مجالس تزیین کند.

همانطور که می دانید لوبیا پلو با ماهیچه، مرغ یا گردن سرو می شود که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند، در این مطلب طرز پخت پلو با ماهیچه را به شما آموزش می دهیم، پس برای تهیه و نوش جان با ما همراه باشید.و با آن آشنا شوید. تکنیک این غذای خوشمزه

مواد لازم برای 4 نفر

  • 3 فنجان برنج
  • لوبیا سبز را پوست بگیرید 2 فنجان
  • شوید تازه یا خشک شده 1.5 فنجان
  • هل 1 قاشق چایخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • پودر رزماری 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران غلیظ دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
  • 50 گرم کره
  • 350 گرم عضله
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • 1 تکه چوب دارچین
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری مربا
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • سوپر کاری 1/2 قاشق چایخوری
  • 1 قرص آب گوشت
  • حدود 2 تا 3 لیوان آب
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 5 قاشق غذاخوری روغن نباتی

طرز تهیه لوبیا پلو با بابونه و مشک خوش طعم

طرز تهیه لوبیا پلو با بابونه و مشک خوش طعم

نکاتی برای لوبیا پلو خام با ماهیچه

1. نکات برنج

برای تهیه لوبیا پلو بهتر است برنج را آبکش کنید، برای این کار بعد از شستن برنج آب داغ و نمک اضافه کنید و به اندازه ای نمک اضافه کنید که کمی شورتر از حد معمول شود و اجازه دهید برنج کمی خیس بخورد. ساعت ها. بهتر است برنج را حداقل 3 ساعت با نمک خیس کنید تا کیفیت بهتری پیدا کند، اگر وقت داشتید حتما برنج را از شب قبل خیس کنید.

بنابراین برای آبکش شدن برنج، قابلمه را با دو سوم آب پر کنید و روی آتش بگذارید، نمک به آن اضافه کنید، وقتی آب جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید. آب اضافه شده به برنج را آبکش کرده و برنج را با آن خیس کنید، برنج خیس شده را در آب جوش ریخته و خیس کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
افطار روز؛ کتلت سیب زمینی و اسفناج

دمای برنج در حال جوشیدن نباید کم باشد و شعله گاز متوسط ​​رو به بالا باشد، درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج دوباره بجوشد، وقتی آب دوباره به جوش آمد، حبوبات را اضافه کنید.

در این مرحله برنج را چند بار با چنگال و البته با احتیاط مخلوط کنید تا دانه های آن باز شود و البته مواظب باشید برنج له نشود. برنج باید حدود ده تا چهارده دقیقه بجوشد ولی مدت زمان پخت برنج بستگی به نوع آن دارد.برنج زمانی برای آبکشی مناسب است که دانه های آن نرم ولی دانه های آن سفت باشد.

طرز تهیه لوبیا پلو با بابونه و مشک خوش طعم

وقتی دانه های برنج را تست کردید و برنج به مرحله شست و شو رسید، در آخرین لحظه شوید تازه را اضافه کنید، سپس برنج را داخل صافی بریزید و آب برنج را کاملا آبکش کنید، سپس روی برنج آب سرد بریزید تا آب آن بند بیاید. . دانه ها را از ماهیتابه بردارید و نمک اضافی بین دانه های برنج را بردارید تا برنج شور نشود.

سپس ته قابلمه روغن بریزید ته قابلمه دلخواهتان را بگذارید 2 تا 3 قاشق چایخوری برنج داخل قابلمه بریزید سپس نوک یک قاشق چایخوری هل + دارچین + پودر رزماری + کمی زعفران. اگر می خواهید شوید را خشک کنید در این مرحله از شوید استفاده کنید.به برنج اضافه کنید.اگر تازه استفاده کرده اید در این مرحله به دلیل طعم آن می توانید کمی شوید خشک اضافه کنید.پس همه برنج را بریزید. به گلدان

در این مرحله معمولاً آب و روغن را به برنج اضافه می کنند، آب و روغن را اضافه می کنند و ته قابلمه خیلی روغنی می شود، زیرا آب و روغن به سرعت به ته قابلمه می ریزد، پس بهتر است سرد شود. روغن به جای آب و روغن، بسته به اندازه برنج، یک تکه کره را ریز خرد کرده و به برنج اضافه می کنند، اما اگر طعم روغن را دوست ندارید، می توانید از همان آب و روغن استفاده کنید.

در نهایت نصف لیوان آب را از برنج دور کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بخار برنج زیاد شود و سپس حدود 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج بپزد.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه شوید با نخود فرنگی

اگر می خواهید برنج ور بیاید بعد از جوش آمدن برنج یک لیوان آب سرد اضافه کنید، این کار باعث تکان خوردن و ور آمدن برنج می شود، البته مراقب باشید وسط برنج آب سرد نریزید. ، اما خیلی آرام.. دور برنج را اضافه کنید.

مواظب باشید برنج را زیاد نپزید اگر تازه هستید برنج را کمی زودتر بردارید چون اگر برنج بیشتر از حد معمول آب پز شود حالت خمیری پیدا می کند و غذای شما را خراب می کند اما اگر زودتر برنج را بردارید اگر برنج را بردارید. سخت است، می تواند کمی آب اضافه کند. در هر صورت ریختن برنج نیاز به تجربه دارد، پس نگران نباشید، چندین بار تلاش کنید تا به مرور زمان تجربه لازم را به دست آورید.

2. نکاتی برای حبوبات

هنگام خرید لوبیا حتما لوبیا با پوست سبز تهیه کنید سعی کنید حبوبات را به مدت طولانی یخ نزنید چون رنگ و طعم آنها تغییر می کند یکی از راه های افزایش ماندگاری لوبیا منجمد آب دادن به آن است. تکنیک.

بعد از تمیز کردن حبوبات، قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید، وقتی جوش آمد، یک قاشق چایخوری جوش شیرین به آن اضافه کنید، سپس حبوبات را به مدت 1 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید، سپس آبکش کنید و در آب سرد خیس کنید، بستنی را داخل آن بریزید.

گاهی لوبیا نارس است، این لوبیا تا در گرما بماند نمی رسد، بهتر است آن را نخورید، زیرا در این صورت تلاش شما بی نتیجه می شود و غذای خوش طعمی نمی خورید.

اگر می خواهید از حبوبات خشک استفاده کنید باید حبوبات را 4-3 ساعت قبل از مصرف خیس کنید و سپس جداگانه بپزید در این صورت باید برنج را جداگانه آبکش کنید و سپس حبوبات پخته و خشک را با حبوبات مخلوط کنید. برنج خشک مراحل باقی مانده را دنبال کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو با بابونه و مشک خوش طعم

3. نکات مربوط به زعفران

سعی کنید همیشه از زعفران غلیظ استفاده کنید زیرا هرچه زعفران را با آب بیشتر بپزید ضعیف تر می شود و برای به دست آوردن رنگ دلخواه باید زعفران بیشتری مصرف کنید، از طرفی آب زیاد باعث پف کردن برنج می شود. بنابراین نحوه پخت زعفران بسیار مهم است.

من همیشه همانطور که خانم گلوار در یک برنامه تلویزیونی آموزش دادند زعفران میپزم.برای پختن زعفران ابتدا زعفران را کاملا بدون شکر و شکر اضافه می کنم سپس 1 قاشق چایخوری زعفران و 2 قاشق چایخوری آب جوش و 2 تکه یخ اضافه می کنم. .

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه سوپ دیوید پاشا; با گوشت یا مرغ

افزودن یخ باعث شوک می شود و به زعفران رنگ بیشتری می دهد زعفران را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می کنیم و در دمای محیط می گذاریم ذوب شود و بعد از هر بار استفاده زعفران باقی مانده را در یخچال قرار می دهیم.

مواظب باشید زعفرانی که استفاده می کنید تقلبی نباشد برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی است یا زعفران خالص را بین انگشتانتان گذاشته اید اگر روغن برنگشت یعنی تمیز است فشار دهید. زعفران تقلبی معمولا براق است.

4. نکات سهام

استاک یا سوپ، مرغ، ماهی یا سبزیجات با حرارت دادن استخوان ها با سبزیجات ساقه ای و مقدار محدودی ادویه تهیه می شود. استاک در سوپ ها، سس ها، سوپ ها و البته بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شود و تاثیر زیادی در طعم غذا دارد، می توانید مایه کیک خود را در منزل تهیه کنید یا به صورت آماده از سوپرمارکت ها خرید کنید.

طرز تهیه

1. پیاز + پیاز خرد شده + زردچوبه + فلفل سیاه + پودر کاری + 2 قاشق غذاخوری روغن مایع را با حرارت متوسط ​​به مدت 20 دقیقه تفت دهید و روی این مدت بمانید و هر از گاهی هم بزنید تا گوشت ادویه و پیاز کاملاً بریده شود. برو

2. حدود 2 تا 3 پیمانه آب + آب گوشت و چوب دارچین را اضافه کنید حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن روی حرارت متوسط. آب زیاد روی ماهیچه ها نریزید چون ماهیچه ها آب نشت می کنند، اما اگر در حین ورزش احساس کردید می توانید آب جوش به آن اضافه کنید.

در 30 دقیقه آخر نمک و کمی زعفران بریزید و بگذارید خوب بپزد و در صورت تمایل می توانید در این مرحله 1 قاشق چایخوری از خمیری که از قبل سرخ کرده اید اضافه کنید بنابراین قبل از اضافه کردن در صورت نیاز هاتمن را میل کنید. نمک اضافه کنید در حین پخت ماهیچه ها را 2-3 بار تکان دهید اگر ماهیچه را در قابلمه قرار دهید حدود 3.5 ساعت طول می کشد تا بپزد اما در صورت فشار وارد کنید. پخت و پز، بین 45 دقیقه طول می کشد پختن آن تا 1 ساعت طول می کشد.

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *