عدس و رازهای خوشمزه آن

وب سایت سوران: ناسک منبع غنی آهن است و از کم خونی پیشگیری می کند. در این مقاله با دستور العمل ها و رازهای درست کردن عدس خوشمزه آشنا خواهید شد.

اجزاء:

  • ناسک: 2 فنجان
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: (متوسط ​​/ برای پیاز داغ) 1 عدد
  • نمک و فلفل: در صورت لزوم
  • رب گوجه فرنگی: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

عدس و رازهای خوشمزه آن

روش تهیه:

1- عدس را 24 ساعت خیس کنید و آب آن را عوض کنید. این کار ممکن است مقداری از نمک را از بین ببرد، اما دیگر زردی نخواهید داشت و رنگ پس از پخت تیره نمی شود.

2- ناسک با روغن و آب (یا آب مرغ یا گوشت در صورت آماده بودن) پخته می شود. پس از پخته شدن کامل، عدس، پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل (و در صورت تمایل یک گرم ریمل یا هر ادویه ای که دوست دارید) اضافه کنید. لنز را خیلی شل یا سفت نکنید.

3- با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون بخورید. (اگر مقدار بسیار کمی پودر گلپر اضافه کنید، خوشمزه و راحت هضم می شود.)

8 راز لنز

بینی از دیرباز برای صبحانه و ناهار استفاده می شده است زیرا بسیار مغذی هستند. البته بهترین انواع عدس در کاشان و دیزین کشت می شد. در اینجا نکاتی در مورد نحوه پخت عدس وجود دارد که به 8 مورد از آنها پرداخته ایم:

1. عدس بسته بندی شده بخرید. مطمئن شوید که بسته تراشه یا سوراخ نشده باشد. همچنین وقتی آن را در یک کاسه آب خیس کنید، عدس در ته ظرف باقی می ماند و به سطح نمی آید. همچنین از خرید عدس درشت خودداری کنید زیرا ممکن است خیلی دیر شود.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه بخارپز ؛ امتحان کردن لذت بخش است

2. عدس ها را به مدت 24 ساعت در آب خیس کنید تا پف کند. البته مواظب باشید این زمان زیاد نشود چون در این صورت عدس از روی حرارت خرد می شود و جدا می شود.

3. برای اینکه عدس زودتر بپزد ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن عدس ها را اضافه کنید و سپس آب را به عدس اضافه کنید. عدس را سریعتر می پزد.

عدس و رازهای خوشمزه آن

4. در مراحل پایانی ادویه و عطر این غذا را اضافه کنید که هر دو باعث تاخیر عدس می شوند و عطر آن از بین می رود.

5. زیره را به عنوان ادویه به این غذا اضافه کنید و اگر می خواهید گلپر به آن اضافه کنید، طعم عدس شما باید سرکه باشد، اما اگر گلپر اضافه نکنید، طعم عالی این غذا آبلیموی تازه است.

6. اگر عدس تمام شد بهتر است آب جوش به آن اضافه کنید، کمی آب مرغ یا سبزی اضافه کنید و اگر عدس شور بود از سیب زمینی استفاده کنید.

7. برای خوش طعم شدن عدس، پوره سیب زمینی را اضافه کنید و هرگز از گوشت استفاده نکنید، زیرا عدس غذایی است که گوشت ندارد.

8. عدسی غلظت خاصی دارد، بهتر است خیلی نازک نباشد و به صورت رب غلیظ پخته و سرو نشود، بلکه به عنوان یک غذای نسبتا غلیظ است.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *