لیموزین کام; پلو خوشبوی ایرانی

وبسایت فودلند – گلچهره: لیموزین پلو نام یک پلو جدید و ترکیبی است که از ترکیب مواد مختلف درست می شود. این غذای پلو را می توانید به تنهایی یا با غذا یا غذایی که مردم دوست دارند برای ناهار یا شام میل کنید. این پلو که تمام مواد مغذی را در منوی خود دارد، شبیه پلوهای رنگی ایرانی است.

استفاده از نخود و هویج جزء خوب و ارزشمندی در تهیه این پلو است. نخود و هویج که در لیموزین پلو استفاده می شود، علاوه بر بحث بر سر طعم و ارزش غذایی آن، رنگ جالبی به پلو می دهد و اشتهای افراد را تحریک می کند. علاقه مندان به تهیه این پلو خوش طعم می توانند این پلو خوش طعم را با کمترین گزینه و در زمان مناسب با هر ادویه دلخواه تهیه کنند.

هل که یکی از خوش طعم ترین طعم های غذا به خصوص در کشور ماست در این آش پلو استفاده می شود و عطر آن را افزایش داده است. هل میوه کوچکی از خانواده زنجبیل است و در اکثر غذاها و پلوها به صورت پودر و همچنین در مواردی مانند تقویت رگ ها، التیام زخم ها، تسکین دهنده و آرام بخش استفاده می شود.

علاوه بر موارد ذکر شده، هل به صورت پودر برای بوی بد دهان و گوش درد نیز مفید است. علاوه بر مصرف هل در غذا، بسیاری از افرادی که تمایل به مصرف آن دارند از آن برای تهیه چای و دمنوش های معطر استفاده می کنند. از این گونه پلوها می توان «قوری»، «مرسا»، پلو یونانی، «گیمه نیسور» و غیره را نام برد.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه املت ترکی منه مین

اجزاء

  • مرغ: 1 کیلوگرم
  • برنج: 5 پیمانه
  • هویج خرد شده: 3 عدد
  • نخود پخته: 1 پیمانه
  • کشمش پخته: 1 پیمانه
  • پیاز: 2 عدد (طلای کوچک)
  • هل آسیاب شده: 1 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: به مقدار لازم
  • کره: 100 گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم

هارو لیموزین

هارو لیموزین

مراحل پخت

1. در مرحله اول مرغ را بشویید و به اندازه مناسب خرد کنید.

2. سپس آنها را در سوپان بریزید و با کره خوب تفت دهید.

3. بعد از 5-10 دقیقه که مرغ ها پخته شدند، یکی دو پیمانه آب در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

4. در ظرف دیگری پیازها را سرخ کنید.

5. پس از طلایی شدن پیازها، ادویه های لازم مانند نمک، فلفل و خمیر را به قابلمه اضافه کنید.

6. سپس نخود، هل و هویج پخته را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و با هم تفت دهید.

7. در این مرحله کشمش ها را در ظرف دیگری تفت دهید (در این مرحله بهتر است کشمش ها را در روغن سرخ کنید تا به خوبی پوشانده شود و طعم خوبی پیدا کند).

8. سپس کشمش را به مواد هویج و پیاز اضافه کنید.

9. برنج را بشویید و در حین ریختن در قابلمه این کار را انجام دهید، لایه اول: برنج را در قابلمه بریزید، لایه دوم: روی آن را با مواد پیاز و هویج بپوشانید و لایه سوم: مرغ را اضافه کنید. این کار را انجام دهید.

10. بعد از 40-45 دقیقه از پختن پلو با هر غذایی که دوست دارید میل کنید.

لیموزین کام;  پلو خوشبوی ایرانی

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *