مرغ انچیلادا به روشی سریع، در بشقاب آهنی

وبسایت تفریحی یک و دو: مرغ انچیلادا در واقع یکی از آن غذاهای مناسب است، اما آماده شدن آن زمان می برد. این مدل که بر روی سینی فر ساخته شده است، دقیقا همان چیزی است که شما به دنبال آن هستید، زیرا فقط حدود 30 دقیقه زمان می برد تا آماده شود.

دو چیز وجود دارد که این راهنما را جالب می کند. ابتدا در 30 دقیقه آماده است. دوم، این یک غذای متنوع و شگفت انگیز است. انچیلاداهای مرغ بسیار آسان، در ماهیتابه، پر از طعم شگفت انگیز و مهمتر از همه، یک ناهار یا شام سریع به شما می دهد.

مرغ انچیلادا در واقع یکی از محبوب ترین غذاهای مکزیکی است. این غذا با مرغ رنده شده، گوجه فرنگی، سس انچیلادا، پنیر چدار و نان تورتیلا درست می شود. همه با هم این غذای خوشمزه را می پزند. این غذا مخصوصاً برای آخر هفته خوب است، اما چرا؟

خوب، زیرا در این غذا می توانید مقداری باقی مانده از غذاهای قبلی را پیدا کنید. مثل پرنده ای کنده کاری شده مواد تشکیل دهنده مرغ Enchilada اغلب در ظروف آهنی در خانه یافت می شود، به استثنای چند چیز که باید پنیر چدار بخرید.

انچیلاداهای مرغ به سرعت در یک تابه آهنی ریخته می شوند

اجزاء:

  • روغن مایع: 1 قاشق چایخوری
  • پیاز قرمز: 1/2 فنجان خرد شده
  • بدن خشک: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • سیر: 1 حبه، سیر
  • کنسرو گوجه فرنگی: 1 قوطی
  • سس انچیلادا: 400 گرم
  • نان تورتیلا یا هر نان نازکی: 6 عدد
  • پنیر چدار یا کوتیج: ۲ وعده
  • گشنیز: مقداری برای آرایش
  • خامه ترش: اختیاری

انچیلاداهای مرغ به سرعت در یک تابه آهنی ریخته می شوند

روش تهیه:

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه گرم کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه دانه های زرد ؛ ظاهر مدرن و رنگارنگ

2. روغن را در ماهیتابه یا تابه آهنی مناسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

3. پیازها را تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و تیره شود.

4. ادویه، نمک و سیر را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید (شکل 1). حالا ظرف را از روی حرارت بردارید.

5. کنسرو گوجه فرنگی (یا 4 گوجه فرنگی متوسط ​​پخته شده)، سس انچیلادا (شکل 2)، نان نازک، مرغ، ذرت و 1 فنجان پنیر (شکل 3) را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند (شکل 4). بهتر است نان ها را با قیچی آشپزخانه برش دهید تا به قطعات کوچک بریده شوند و به راحتی در بشقاب قرار گیرند.

انچیلاداهای مرغ به سرعت در یک تابه آهنی ریخته می شوند

6. با پنیر باقیمانده بپوشانید (شکل 5) و 20 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و حباب بزند (شکل 6).

انچیلاداهای مرغ به سرعت در یک تابه آهنی ریخته می شوند

7. با خامه ترش و گشنیز خرد شده تزئین کنید.

انچیلاداهای مرغ به سرعت در یک تابه آهنی ریخته می شوند

نکات مهم

  • این دستور برای 6 نفر کافی است اگر با غذاهای دیگر مانند برنج یا نان سرو شود. اگر به عنوان غذای اصلی و فقط سرو شود، اندازه 4 نفر است.
  • در اصل برای تهیه این پنیر از پنیر کلبی جک استفاده می شود، اما از آنجایی که این پنیر در کشور ما موجود نیست، بهتر است آن را با پنیر خاکستری، چدار یا روده جایگزین کنیم. پنیر خاکستری همان پنیر زرد و سفیدی است که با موزارلا و چدار مخلوط می شود که اغلب به جای پنیر موزارلای ساده برای پیتزا استفاده می شود و باعث انعطاف پذیری پیتزا می شود. پنیر Jack’s Heart خشک است و پنیر روده جایگزین خوبی برای آن است. این پنیر از نظر ظاهری بیشتر به چدار شباهت دارد اما از نظر ظاهری بیشتر خشک است. پنیر چدار خامه ای است و غذای شما را نرم تر و انعطاف پذیرتر می کند.
  • برای این نوع غذا از نان تورتیلا استفاده می شود اما می توانید از همان نان نازک مانند نان لواش یا نان بسته بندی شده استفاده کنید. نان های بسته بندی شده سفید و گرد موجود در خواربارفروشی ها ساختاری بسیار شبیه به تورتیلاهای مکزیکی دارند و جایگزین مناسبی هستند. از آنجایی که در این دستور از 6 نان تورتیلای کوچک استفاده شده است، می توانید آن را با 1 نان نازک ایرانی جایگزین کنید.
  • بشقاب چدنی گزینه خوبی برای کسانی است که به دلیل استفاده از چدن (چدن پولیش) دچار کمبود آهن هستند. همچنین این نوع سینی فر به دلیل ضخامت مناسب گزینه مناسبی برای پخت بیشتر غذاها می باشد.
  • برای تهیه سس انچیلادا به لینک داخل متن مراجعه کنید.
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه سوپ رشته; خوشمزه و جا افتاده

انچیلاداهای مرغ به سرعت در یک تابه آهنی ریخته می شوند

منبع: boulderlocavore

همچنین ببینید

نحوه سفید کردن سبزیجات

مطالعه بلانچ؛ راهی برای تازه نگه داشتن سبزیجات

وب سایت دوبل – گلزار نورمحمدیان: بلانچ کردن یک روش پخت و پز که با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *