هر روز ، روز شما آقای اسپرسو

وبسایت تفریحی یک و دو: 23 نوامبر روز قهوه اسپرسو است. البته این روز بیشتر در آمریکای شمالی جشن گرفته می شود ، اما برای دوستداران اسپرسو این روز فراموش نشدنی است.

وب سایت Iranookook اطلاعاتی در مورد قهوه اسپرسو و طرز تهیه آن با دستگاه اسپرسو خانگی ارائه می دهد که در زیر می خوانیم.

اسپرسو یک قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا اختراع شد. اسپرسو در انواع نوشیدنی ها مانند کاپوچینو یا لاته استفاده می شود.

در مورد خواص قهوه صحبت های زیادی شده است. به عنوان مثال ، ممکن است شنیده باشید که قهوه برای کاهش وزن مفید است. اما آیا قهوه اسپرسو واقعا برای کاهش وزن مفید است؟ لازم به ذکر است که در کوتاه مدت ، قهوه متابولیسم بدن را افزایش می دهد ، بنابراین می تواند در کوتاه مدت منجر به کاهش وزن شود. اما پس از مدتی بدن به تأثیرات قهوه عادت می کند و این روند متوقف می شود. البته برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف طولانی مدت قهوه باعث کاهش اشتها می شود و بنابراین می تواند منجر به کاهش وزن شود ، اما این نتایج توسط سایر مطالعات رد شده است ، بنابراین این تأثیر هنوز مشخص نیست و نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

اسپرسو یک واژه ایتالیایی است که به معنی سریع است. در بالای این قهوه لایه هایی از کف وجود دارد که به آن بستنی قهوه می گویند. در دستگاه اسپرسو ، آب تحت فشار از طریق یک محفظه مخصوص وارد دیگ می شود ، سپس در دمای بالا از دیگ خارج شده و از ظرفی که حاوی قهوه است عبور می کند و در نهایت قهوه در یک محفظه مخصوص یا مستقیماً در یک فنجان جمع آوری می شود. حرفه ای و برخی از آنها در خانه ساخته شده است. در اینجا طرز تهیه قهوه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز خانگی Rogazi (موکاپات) را به شما آموزش داده ایم.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
آب سبزیجات؛ ترکیبی جادویی برای سوپ های مختلف

عناصر

  • پودر قهوه اسپرسو با کیفیت
  • آب سرد
  • مهاجر
  • قند
  • فنجان های کوچک (ترجیحا فنجان های اسپرسو)
  • میزان همه مواد بستگی به تعداد فنجان های شما دارد.

هر روز ، روز شما آقای اسپرسو

نحوه تهیه

مرحله اول: اگر قصد دارید قهوه خود را آسیاب کنید ، به خاطر داشته باشید که برای تهیه قهوه اسپرسو ، دانه های قهوه باید آسیاب شده و کمی زبری داشته باشند.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

مرحله دوم: دستگاه اسپرسو ساز خانگی روگازی از سه قسمت تشکیل شده است. قسمت پایین مخزن آب است. قسمت میانی فیلتر قهوه و قسمت بالای آن محل جمع آوری قهوه اسپرسو است. اول از همه ، مخزن آب را تا سطح آب نشان داده شده با آب سرد پر کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

سطح سوم: قهوه آسیاب شده را داخل فیلتر بریزید. قهوه باید فیلتر را کاملاً پر کند. اما بهش فشار نیار زیرا می تواند جریان آب را مسدود کند. اگر پودر قهوه روی پیچ دستگاه ریخته شد ، آن را تمیز کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

مرحله 4: برای فیلتر کردن قهوه به اسپرسو ساز بروید. حالا آن را روی آتش بالای متوسط ​​قرار دهید. آب را بجوشانید و اسپرسو را در کاسه بالا جمع کنید. سپس آن را در یک فنجان بریزید و بنوشید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

قهوه اسپرسو معمولاً در فنجان های کوچک سرو می شود. البته می توانید قهوه اسپرسو را با شیر مخلوط کرده و با آن لاته یا کاپوچینو درست کنید.

میزان پودر قهوه بستگی به تعداد فنجان هایی دارد که می خواهید پر کنید.

تا به حال ، شما یک قهوه اسپرسو ساده با مقطر درست کرده اید که می توانید در یک فنجان بریزید و لذت ببرید. اما برای امتحان اسپرسو دیگر ، مراحل بعدی را مطابق میل خود دنبال کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
دستور پخت کیک بادام فرانسوی

مرحله 5: هنگام نوشیدن قهوه ، شکر را در کاسه مخلوط کن بریزید. نسبت قند به قهوه ، یک قاشق چای خوری در هر فنجان تقریباً عالی است ، اما در کل این مسئله سلیقه ای است و شما می توانید بعد از چندبار امتحان از مقدار کافی اسپرسو لذت ببرید.

مرحله 6: این مرحله بسیار مهم و حیاتی است و می توانید با چند بار تمرین آن را به درستی انجام دهید. به محض رسیدن قهوه اسپرسو ، آن را از روی حرارت بردارید و قسمتی از آن را در کاسه مخلوط کن بریزید و با شکر مخلوط کنید. البته توجه داشته باشید که ریختن قهوه کمتر از ریختن زیاد بهتر است ، بنابراین هنگام ریختن قهوه مراقب باشید.

پس از ریختن ، نمک زدن را شروع کنید. نتیجه نهایی باید مانند روغن گردو باشد ، بنابراین اگر فکر می کنید مخلوط خشک شده است ، کمی اسپرسو اضافه کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

به آرامی مخلوط شکر و اسپرسو را مخلوط کنید تا یک لایه ضخیم کف ایجاد شود (برای این کار می توانید از میکسر برقی کوچک استفاده کنید). وقتی کاملاً مخلوط شد ، مقداری اسپرسو دیگر به آن اضافه کنید و به همین روش به کار خود ادامه دهید. میزان تولید فوم به میزان شکر ریخته شده و کار مناسب بستگی دارد و شما به راحتی می توانید با چند تمرین این نوع اسپرسو را مانند ایتالیایی تهیه کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

نکته ها:

  • توصیه می شود قبل از ریختن قهوه ، فنجان اسپرسو را با آب گرم بشویید تا در تماس با قهوه اسپرسو خنک نشود.
  • قبل از آماده شدن از تمیز و خشک بودن فیلتر (صافی اسپرسو) اطمینان حاصل کنید. دانه های قهوه که از قبل پخته شده اند طعم اسپرسو را خراب می کنند. فیلترهای مرطوب نیز می توانند باعث کوچک شدن دانه ها شوند.
  • اگر می خواهید تلخی اسپرسو کمتر شود ، دانه های قهوه را کمی بزرگتر خرد کنید.
  • دوبار قهوه را آسیاب کنید تا بستنی زیاد شود.
  • هنگام جوشاندن آب در قابلمه پایینی ، قسمت بالایی یا شیشه ای را که اسپرسو در آن جمع شده است صاف کنید و آن را سفت نکنید تا زمانی که بجوشد و اجازه دهید مشتعل شود و از حداقل شعله استفاده کنید. در این صورت ، بهترین کیفیت جایزه روگاسی را احساس خواهید کرد.
  • قسمت داخلی دستگاه نباید خیلی پر باشد.
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه کباب محلی گیلونی

هشدار: اگر نمی خواهید موکاپات منفجر شود و درها و دیوارهای خانه خود را با قهوه رنگ آمیزی یا خراب کند ، مراقب باشید فشار زیادی روی قهوه وارد نکنید و تا جایی که ممکن است قهوه را داخل سبد قهوه بریزید.

اگر تجربه ای در این زمینه دارید ، حتما آن را با ما به اشتراک بگذارید.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *