پیتزای مورد علاقه خود را با پمینا بپزید

در این روزهای شلوغ ، دیگر نمی توانیم برای خوردن پیتزا به سراغ غذای مورد علاقه خود برویم یا به راحتی آن را در خانه سفارش دهیم. به همین دلیل ، ما آن را در خانه آماده کردیم و روشهای زیادی را برای طبخ آن امتحان کردیم. اما پیتزای خانگی هرگز مانند پیتزای بیرون نبوده است.

پیتزا یکی از غذاهای مورد علاقه ما است که در همه اوقات خوب ما موجود است و ما همیشه برای دیدن آن به بهترین پیتزا فروشی ها می رویم. همه می دانند که پیتزای پخته شده در پیتزا فروشی چیز دیگری است. بنابراین وقتی می خواهیم با دوستانمان وقت بگذرانیم ، به پیتزا فروشی می رویم. ما در جلسات ماهانه شرکت یا جلسات سالانه پیتزا سفارش می دهیم. وقتی در خانه با دوستان جمع می شویم و می خواهیم با هم فیلم ببینیم ، پیتزا سفارش می دهیم. وقتی روز شلوغی داریم و می خواهیم با خوردن خوب غذا از خستگی روزانه بدن و ذهن خود خلاص شویم ، پیتزا سفارش می دهیم. حتی وقتی صحبت از یک روز رایگان در رژیم غذایی ما می شود ، ما قطعاً به دنبال پیتزا می رویم.

اکنون ، در این روزهای کرونری ، دیگر نمی توانیم برای پیتزا به سراغ غذای مورد علاقه خود برویم یا آن را به راحتی در خانه سفارش دهیم. به همین دلیل ، ما آن را در خانه آماده کردیم و روش های زیادی را برای طبخ آن امتحان کردیم. اما پیتزای خانگی هرگز مانند پیتزای بیرون نبوده است. خبر خوب این است که پس از خواندن این مقاله می توانید پیتزاهای با کیفیت و خوشمزه را در بیرون طبخ کنید. آیا باور نمی کنید؟ ترفندهایی را که در زیر به شما آموزش می دهیم دنبال کنید و نتیجه را خودتان ببینید.

چگونه می توانید پیتزای نیمه تمام پمینا را به پیتزا فروشی درجه یک تبدیل کنید؟

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
مطالعه آبجو زعفران; هم سبزیجات و هم مرغ

پیتزای نیمه تمام پمینا محصولی است که پخت آن را آسان می کند. با این پیتزا دیگر مجبور نیستید برای تهیه خمیر و مواد تشکیل دهنده آن وقت بگذارید و باید آن را به بهترین شکل ممکن بپزید. ممکن است قبلاً از این محصول استفاده کرده باشید و تجربه خوبی در مورد آب نداشته باشید. خمیر نباید پف کرده یا خیلی خشک باشد. شاید بتوانید آن را در فر بپزید و خمیر را با پیتزا و آب ورز دهید. برای طبخ حرفه ای یک پیتزای نیمه تمام ، باید نکات زیر را رعایت کنید.

اگر پیتزا پمینا را در فر می پزید

  • پیتزای پمینا نیازی به بستنی ندارد و می توانید آن را مستقیماً از داخل یخچال داخل فر قرار دهید. اما ابتدا به خاطر داشته باشید که اجاق گاز شما تا دمای 220 درجه گرم می شود.
  • به مواد پیتزا چیزی اضافه کنید. کمی پنیر پیتزا ، پپرونی ، برش خورده مرغ از غذای قبلی یا حتی برخی از سبزیجات مورد علاقه خود را به پیتزا اضافه کنید. افزودن پنیر را فراموش نکنید ؛ اگر به دلایلی نمی خواهید آن را اضافه کنید ، مشکلی نیست ، زیرا پیتزای پمینا یک پیتزای عالی است ، اما افزودن پنیر پیتزا آن را خوشمزه تر می کند.
  • حالا لبه نان را در روغن زیتون فرو کنید.
  • فر را با دمای حداقل 220 درجه گرم کنید.
  • پیتزا را روی سینی فر بچینید.
  • 30 ثانیه قبل از بیرون آوردن پیتزا از فر ، شعله گریل را (با حرارت زیاد) روشن کنید تا کمی قهوه ای شود.
    شما به راحتی می توانید یک پیتزای نیمه تمام را به یک پیتزای حرفه ای با همان کیفیت یا حتی بالاتر از پیتزای خارجی آماده کنید.
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه گوجه فرنگی و فلفل ؛ طعم و مزه عالی

اگر پیتزا پمینا را در فر می پزید

  • قبل از قرار دادن پیتزا در فر ، فر را در وضعیت فر (همرفت) قرار دهید و آن را روی دمای 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. فراموش نکنید که فر باید قبلاً به دمای دلخواه برسد.
  • اگر فر شما دارای قاب فلزی است ، پیتزا را روی آن قرار دهید تا هوا در محفظه فر به درستی گردش کند.
  • برای حفظ رطوبت ، مواد اضافی و جلوگیری از خشک شدن بیش از حد آنها ، بهتر است یک فنجان کوچک آب را در فر پیتزا بگذارید. این ظرف می تواند یک کاسه کوچک باشد.
  • برای خوشمزه تر شدن پیتزا می توانید آن را به غذاهایی مانند پخت در فر اضافه کنید.
  • پیتزای شما در عرض 10-15 دقیقه آماده می شود.

پیتزا خودت درست کن

اگر می خواهید پیتزای دیگری درست کنید یا هر قسمتی از آن را با لذت اعضای خانواده درست کنید ، می توانید پیتزای خودتان را تهیه کنید. پختن پیتزا اصلا سخت نیست. برای این کار به نان پیتزا ، پنیر پیتزا فرآوری شده ، سس گوجه فرنگی تند ساده و سوسیس یا پپرونی نیاز دارید. خوشبختانه کاله تمام این محصولات را تولید کرده است و به راحتی در اختیار شما قرار می گیرد. علاوه بر اینکه تکه های اصلی پیتزا هستند ، می توانید از انواع سبزیجات مانند سیر ، ریحان ، گوجه فرنگی یا کلم بروکلی و همچنین تکه های مرغ سرخ شده استفاده کنید. فراموش نکنید که قارچ و زیتون را برای پیتزای خوشمزه بپزید. برای شروع ، فر را با دمای 220 درجه گرم کنید تا کمی گرم شود. حالا یک پیتزا روی میز بگذارید. لبه نان را به روغن زیتون آغشته کرده و سپس نان را با سس بپوشانید. یک لایه نازک از سس را بمالید تا آب در حین پخت نریزد. حالا یک لایه پنیر را داخل سس بریزید. این راز پیتزای خوشمزه است. همچنین می توانید سس را به لبه های نان اضافه کنید و پنیر را داخل آن بریزید. پنیرها به رطوبت سس می چسبند و پس از ذوب شدن در فر ، یک لبه پیتزای بسیار خوشمزه و قهوه ای برای شما ایجاد می کنند. مواد لازم برای ریختن روی پیتزا را بریزید. بهتر است ابتدا مواد گوشتی و سپس سبزیجات را اضافه کنید. هرچه سبزیجات به بالا نزدیک تر باشند ، داغ تر می شوند و له نمی شوند. برای خوشمزه تر شدن پیتزا ، توصیه می کنیم سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی و قارچ را قبل از استفاده تفت دهید. این باعث می شود آب اضافی حذف شود و اگر می خواهید طعم آنها را افزایش دهید می توانید ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید. پس از این مرحله ، مواد را با یک لایه نازک پنیر فرآوری شده بپوشانید و قارچ و زیتون را در پنیر قرار دهید. پیتزای مخصوص شما آماده پخت است. آن را در لایه وسط فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شود. اگر می خواهید پیتزا را روی بشقاب بگذارید و سپس در فر بگذارید ، بهتر است ظرف را کمی عمیق تر کنید. حرارت از اطراف بشقاب به پیتزا منتقل می شود. پس از 10-15 دقیقه ، پیتزای شما آماده است. همانطور که در بالا ذکر شد ، بهتر است قبل از اینکه پیتزا را از فر خارج کنید تا دوباره گرم شود ، گریل (حرارت از بالا) را 30 ثانیه روشن کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه مربا و آب زردآلو ؛ تابستان خوشمزه

با ترفندهایی که در بالا ذکر شد ، می توانید مطمئن باشید که می توانید مانند یک سرآشپز حرفه ای پیتزا آشپزی کنید و همه را شگفت زده کنید.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *