چگونه آشپز بهتری شویم؟

روزنامه شهروند: آیا می خواهید آشپز خوبی باشید؟ لازم نیست سالها در حضور سرآشپز درس بخوانید. فقط راز دنیای آشپزی را کشف کنید. راز پخت خوب این است که اصول اولیه آشپزی را بدانید.

1. برای از بین بردن تلخی کاهو ، آن را برای چند دقیقه در محلول آب سرد و نمک خیس کنید.

به میوه های قرمز را چند ساعت قبل از شستن در یخچال قرار دهید تا سالم باشند و ترد نشوند.

3. فراموش نکنید که همیشه سیب ها را در یک کیسه پلاستیکی باز در یخچال قرار دهید. سیب گاز را از بین می برد ، که به پخت سایر میوه ها و سبزیجات کمک می کند ، بنابراین اگر میوه رسیده ندارید ، از سیب برای پخت سریعتر استفاده کنید.

4. هنگام پختن دما را از 180 درجه بالاتر نبرید. بعد از هر پخت ، روغن را از داخل ظرف تخلیه کرده و با یک حوله پاک کنید و دوباره روغن را بریزید و غذا را سرخ کنید ، اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشویید. در پایان کار ، غذای پخته شده را در یک دستمال بپیچید تا روغن به خوبی جذب شود.

5. برای خوش طعم تر شدن ماهی سرخ شده ، آن را برای چند دقیقه در شیر شور یا خامه تازه یا سیب زمینی خرد شده خیس دهید. برای به دست آوردن بوی ماهی ، می توانید آب لیمو را قبل از گذاشتن روی حرارت به روغن اضافه کنید.

6. هنگام پخت لوبیا ، چند قطره سرکه یا آب لیمو در قابلمه بریزید تا طعم سفیده و لوبیا بهتر شود.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
چی بپزم؟ موز و شکلات

7. برای جلوگیری از پیراشکی گوشت و برنج ، کمی آرد به آب اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید.

8. اگر فلفل زیاد به غذا اضافه می کنید و خیلی تند است ، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت ، آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

9. برای به دست آوردن بوی پیاز قبل از بریدن آن در غذا ، بگذارید 5 دقیقه در آب جوش بجوشد ، حتی می توانید پیاز را خرد کرده و چند ساعت در آب ، روغن یا آب لیمو قرار دهید.

10. می توانید از تکه های نان خشک یا یک قاشق چای خوری آرد برای بوی کلم در غذا استفاده کنید.

به برای نگهداری سبزیجات بعد از شستشو ، آنها را روی یک حوله کاغذی بگذارید و در یک کیسه پلاستیکی در یخچال قرار دهید.

به اگر می خواهید رنگ و بوی ادویه جات قرمز را حفظ کنید ، آنها را در یخچال نگه دارید.

13. اگر گوجه فرنگی هایی را خریداری می کنید که هنوز کاملاً قرمز و پخته نشده اند ، آنها را چند روز در آفتاب یا در محیطی گرم قرار دهید و سپس در یخچال قرار دهید.

به برای شستن قارچ ها ، هرگز آنها را در آب خیس نکنید ، بلکه قارچ ها را با یک برس نرم تمیز کنید و با یک پارچه مرطوب پاک کنید و سپس با آب بشویید (به عنوان یک شستشوی معمولی).

به برای سفید شدن برنج ، می توانید چند قاشق چای خوری ماست را در یک کاسه برنج جوش بریزید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
سه روش برای تهیه یک استیک خوشمزه

به اگر برنج بیش از حد جوشید ، 2-3 قاشق چای خوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا از جوشیدن جلوگیری شود.

به اگر نمی خواهید سیب زمینی در حین پخت ترک بخورد ، قبل از پخت ، کمی کره یا روغن بزنید.

به برای خرد کردن کلم قرمز ، کمی آب در ظرف بریزید ، آن را روی اجاق گاز قرار دهید و 2 قاشق چایخوری سرکه اضافه کنید. کلمات را بریزید و در آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدتی آنها را خالی کنید. اگر کلم های برش خورده را در یک کاسه فلزی بریزید و چند دقیقه در یخچال بگذارید ، بسیار شیرین می شود.

19. نصف قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه به کره اضافه کنید تا پیازها سریعتر سرخ شوند. این کار پیاز را سریعتر می پزد و طعم آن را بهبود می بخشد.

20. به جای شکستن تخم مرغ ، از سطح صاف با لبه ظرف استفاده کنید. بنابراین ، پوسته تخم مرغ هرگز وارد غذا نمی شود.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *