چگونه در استانبول پلو خوشمزه درست کنیم؟

2. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. گوجه فرنگی و آب سیب زمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد.

3. برنج را داخل قابلمه بریزید، سپس آب جوش را اضافه کنید تا نصف انگشت برنج بگیرد. حرارت را زیاد کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید.

چگونه در استانبول پلو خوشمزه درست کنیم؟

4. وقتی آب برنج تبخیر شد و سوراخ های کوچکی در آن ایجاد شد، شعله را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و آن را دفن کنید. بعد از پختن برنج، روغن باقی مانده را روی برنج و اطراف آن بریزید و 3-4 دقیقه بپزید.

چگونه در استانبول پلو خوشمزه درست کنیم؟



انواع پلو استانبولی

1. برخی از استانبولی ها فقط پلو با برنج و گوجه می پزند. این غذا واقعاً گوجه پلو است و با پلو استانبولی کاملاً متفاوت است. اما ما آن را بخشی از خانواده استانبول پلو می دانیم.

2. اضافه کردن گوشت چرخ کرده به پلو استانبولی الزامی نیست، اما قطعا غذا را با گوشت لذیذتر و غنی تر می کند. اگر گوشت چرخ کرده را در پلو استانبولی قرار دادید، پیاز را کمتر تفت دهید و قبل از خمیر گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن تبخیر شود.

3. افزودن پیاز به پلو استانبولی اختیاری است، اما بسیاری معتقدند طعم بهتری دارد.

4. یکی از شگفت انگیزترین استانبول های موجود استانبول پلو است که از کشمش برشته استفاده می کند. در نوع دیگری از استانبول به جای گوشت پارچ از گوشت چرخ کرده استفاده می شود.

1. اگر از قابلمه تفلون یا شعله سوز استفاده می کنید، خطر خوبی دارد وگرنه رب گوجه فرنگی می سوزد و سیاه و بی مزه می شود.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
ساندویچ های سرد مختلف

2. استفاده از ادویه یا دارچین عطر مطبوعی به غذا می دهد.

3. سیب زمینی را جداگانه تفت دهید و هنگام سرو به پلو اضافه کنید.

4. اگر فقط گوجه فرنگی بخورید، غذای شما خشک می شود و به احتمال زیاد آن را زیاد می پزید. پس حتماً رب گوجه فرنگی را به ظرف اضافه کنید، اما آن را به سلیقه تفت دهید.

5. واضح است که استفاده از زعفران باعث لذیذتر شدن غذا می شود.

6. کار کمی سخت خواهد بود، اما اگر ابتدا گوجه ها را کبابی کنید و سپس له کنید، تجربه جالبی خواهید داشت.

7. اگر فلفل دلمه ای دارید با نصف فلفل دلمه ای سبز یا قرمز تزئین کنید و با پیاز تفت دهید. بر طعم و مزه تأثیر نمی گذارد، اما شکل و ظاهر غذا را بهبود می بخشد.

8. برای خوش طعم شدن پلو استانبولی، یک، دو عدد گوجه فرنگی متوسط ​​را به صورت 8 قاچ شده اضافه کنید.

9. نصف فنجان آب لوله کشی را با آب جوش، استانبول پلو ترش بنوشید.

10. اگر نصف فنجان برنج دودی به غذا اضافه کنید، عطر و طعم خاصی پیدا می کند. این کار مخصوصا برای کسانی که با بوی گوشت پلو مشکل دارند موثر است.

11. اگرچه استفاده از برنج ایرانی در پخت پلو نسبت به برنج وارداتی سخت تر و قابل پخت است، اما طبعا طعم بهتری خواهد داشت. اگر در این مورد نگران هستید، به دو نکته توجه کنید:

  • یکی این است که از برنجی که قبلا پخته اید استفاده کنید.
  • دوم اینکه آب جوش کمتری به برنج اضافه کنید و در صورت نیاز کمی دیرتر آب اضافه کنید یا کمی زودتر در قابلمه را خاموش کنید.
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه سرخ شده؛ غذای معروف اصفهانی ها

12. اگر در قابلمه ای که استفاده می کنید محکم بسته است و سوراخ دارد از کتری استفاده نکنید. در این صورت پلو لذیذتر و کم خطرتر می شود، پس در مورد انواع پلو به این نکته توجه داشته باشید.

معایب استانبول چیست؟

پلو استانبولی یکی از غذاهایی است که با انواع غذاها از نمک و زیتون گرفته تا کاهو سرو می شود اما پیشنهاد می شود آن را با ماست یا ماست با خیار و سبزی سرو کنید.

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *