کباب گشنیز آذربایجانی

روزنامه خراسان: گشنیز کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای مجلس آذربایجان است که منشا آن آذربایجان است. این غذای خوشمزه و پرطرفدار یک گوشت سنتی است که از مخلوط سبزیجات و گوشت چرخ کرده تهیه می شود.

مواد لازم برای 4 نفر

  • گوشت خرد شده – 500 گرم
  • گل – 200 گرم
  • پیاز – 2 عدد متوسط
  • تخم مرغ – 2 عدد
  • گشنیز پوست کنده – 500 گرم
  • لیمو عمان – 6 عدد
  • آرد سفید – یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع – مقدار مورد نیاز برای پخت و پز
  • نمک، فلفل و زردچوبه – به اندازه کافی

کباب گشنیز آذربایجانی

طرز تهیه

لپه ها را بشویید و یک یا دو ساعت قبل از پخت خیس کنید. لپه ها را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در آب بپزید و سپس از آب خارج کنید. آب نریزید. گشنیز را بعد از تمیز کردن بشویید و در سبد قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و با گوشت چرخ کرده در خرد کن بریزید تا کاملا ریز شود. مخلوط را در ظرفی بریزید و کاسه پخته شده را به همراه نصف دیگر پیاز در خردکن بریزید و له کنید.

سپس قابلمه های زده شده و گوشت را با هم مخلوط کرده و خمیر را با دست ورز دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط خمیر اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن مواد، تخم مرغ ها را به مواد بشکنید و خوب مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید و مخلوط را از مواد به اندازه یک گردو برداشته و کوفته درست کنید و در روغن سرخ کنید. گشنیز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه کباب مرغ رستورانی با ماست; خوشمزه و حرفه ای

قابلمه را روی آتش بگذارید و کمی روغن به آن اضافه کنید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود. یک قاشق چایخوری آرد را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید. آب لپه و کمی آب ساده را به پیاز و آرد سرخ شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. سیب زمینی را پوست گرفته و گشنیز تفت داده شده در حال جوش را به آن اضافه کنید و بعد از یک ربع جوشیدن گوشت تفت داده شده را به سس اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. گشنیز و لیمو عمان.

همچنین ببینید

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

روش های مختلف تهیه بال مرغ خوش طعم

می تواند: افرادی که مرغ کامل می خرند معمولاً بال ها را جداگانه برای کباب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *