کدو تنبل کبابی در فر با طعم لیمو و پنیر پارمزان

وبسایت تفریحی یک و دو: کدو سبز پخته یکی از خوشمزه ترین سبزیجات موجود در غذا است. با طعم سیر و لیمو به همراه پنیر پارمزان برشته می شود. این غذا برای اکثر وعده های غذایی توصیه می شود. می توان از آن به عنوان میان وعده نیز استفاده کرد.

کادو را برخی سبزی بی مزه و کسل کننده می دانند اما همین سبزی وقتی با روغن لیمو و سیر بمالید و کمی پنیر پارمزان به آن اضافه کنید قطعا ظاهرش تغییر می کند. من حتی وقتی پاییز است نمی توانم از خوردن کدو سبز دست بکشم، زیرا با وجود اینکه آنها تابستانی هستند، اغلب آنها را همراهی می کنند. این یک وعده غذایی است تا ببینید چگونه غذای اصلی را فراموش می کنید و فقط به خوردن این غذا ادامه می دهید.

تفت دادن سبزیجات در فر روش مورد علاقه من برای پختن آنهاست، زیرا بافت و ظاهر آنها را دوست دارم (بدون آبیاری و خرد کردن آنها نرم می شوند) و با استفاده از مواد دیگر طعم آنها بهتر می شود.

وقتی مواد مورد علاقه خود را به آن اضافه می کنید، خوشمزه و لذیذ می شوند و آن را به هر چیزی که می خواهید تبدیل می کنند. این دستور غذا را برای روزهایی که چند کدو تنبل در خانه دارید و نمی دانید با آن چه کار کنید، نگه دارید. این کدو تنبل برای همراهی بیشتر غذاهای شما خوب است و پاداش شما برای پختن این سبزیجات زیباست.

مواد تشکیل دهنده کدو سبز تفت داده شده عبارتند از:

  • کدو سبز
  • لیمو را خرد کنید
  • کشاورز
  • پنیر
  • روغن زیتون
مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
طرز تهیه غذاهای خوشمزه با لوبیا

همانطور که می بینید، اینها مواد ساده ای هستند که بهترین بخش این دستور غذا هستند. یک میان وعده خوشمزه به عنوان میان وعده یا غذای جانبی با مواد ساده و مقرون به صرفه خواهید داشت.

اجزاء

  • کدو سبز: 4 تا 5 عدد متوسط
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • لیمو را پوست بگیرید و رنده کنید: 1 قاشق چایخوری لیمو زرد
  • سیر: 2 حبه، له شده یا خرد شده
  • پنیر پارمزان: 3/4 فنجان بینوستو زاولیااش
  • نمک و فلفل سیاه: کمی

کدو تنبل کبابی در فر با طعم لیمو و پنیر پارمزان

کدو تنبل کبابی در فر با طعم لیمو و پنیر پارمزان

طرز تهیه

1. فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. ورق کوکی را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

2. کدو سبز را به نصف یا چهار ورقه برش دهید. اگر آنها را از وسط نصف کنید، پنیر پارمزان راحت تر روی آنها پخش می شود.

کدو تنبل کبابی در فر با طعم لیمو و پنیر پارمزان

3. در یک کاسه کوچک روغن زیتون را بریزید و پوست لیمو را له کنید و مخلوط کنید. کدو تنبل خرد شده را در بشقاب آماده شده قرار دهید. بین آنها کمی فاصله بگذارید.

4. مخلوط روغن زیتون را روی کدو حلوایی بمالید. هر کدام از آنها را با روغن چرب کنید، نه به شکل داغ. روغن کمی جمع می شود و باید آن را پخش کنید.

5. روی آنها کمی پنیر پارمزان بریزید. سعی کنید پنیر را تا حد امکان روی کدو بمالید و طوری پخش کنید که پنیر در لبه ها قرار گیرد. روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید.

6. این کدوها را به مدت 11 تا 13 دقیقه در فر بپزید، سپس آنها را روی گریل نزدیک زمین قرار دهید و به مدت چند دقیقه آنها را گریل کنید تا پنیرها طلایی رنگ شوند. گرم سرو کنید.

مطالبی که خواندن آنرا نباید از دست داد!
سیب های کارامل را باید جویده، پوست کنده و با شکلات بپوشانید

کدو تنبل کبابی در فر با طعم لیمو و پنیر پارمزان

نکات مهم

  • می توانید از ادویه ها و گیاهان مختلف برای ایجاد طعم دلخواه خود استفاده کنید. اگر سعی کنید از چند نوع ادویه مانند فلفل قرمز، پاپریکا یا حتی کاری استفاده کنید طعم فوق العاده ای ایجاد خواهید کرد. می توانید از برخی گیاهان معطر مانند رزماری، آویشن یا گیاهان محلی در منطقه خود استفاده کنید.

منبع: cookingclassy

همچنین ببینید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با حداقل روغن سرخ کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در فر با کمی روغن سرخ کنید

وبسایت تفریحی یک و دو: سیب زمینی پخته مانند سیب زمینی سرخ شده در بشقاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *