پیکاریلو در تمرین دوم در ماکائو – Sportscar365 – پورشه را پیشتاز نگه می دارد

پیکاریلو در تمرین دوم در ماکائو - Sportscar365 - پورشه را پیشتاز نگه می دارد

عکس: کمیته سازماندهی جایزه بزرگ ماکائو

پورشه و Absolute Racing جایگاه خود را در تمرین دوم برای جام جهانی FIA GT آخر هفته در ماکائو حفظ کردند زیرا آلسیو پیکاریلو از رافائله مارسیلو سبقت گرفت و مسابقه روز پنجشنبه را با سریعترین زمان به پایان رساند.

پس از اینکه لورنز وانتور FP1 را در ابتدای روز رهبری کرد، نوبت پیکاریلو بود که در جلسه 30 دقیقه ای که اولین روز مسابقه را کامل می کرد، پیش بیفتد. این بلژیکی با 2:15.966 رکورد جدیدی را در پورشه 911 GT3 R شماره 911 ثبت کرد.

این کمتر از نیم ثانیه سریعتر از زمانی بود که وانتور با خواهر شماره 992 پورشه در FP1 قبل از تصادفش در پایان جلسه مدیریت کرد، که همچنین باعث شد تا او مجبور شود FP2 را به عنوان Absolute برای تعمیر ماشین آسیب دیده از دست بدهد.

مارسیلو راننده ROWE Racing BMW تنها راننده دیگری بود که توانست معیار FP1 Vanthor’s را شکست دهد و با زمان 2:16.139 دوم شد و 0.173 ثانیه از پیکاریلو عقب تر شد.

سومین تیم WRT BMW M4 GT3 EVO از شلدون ون در لینده بود که کمی بیش از شش دهم کندتر از Picariello، با دو راننده دیگر پورشه، قهرمان DTM و تازه وارد ماکائو Ahyancan Guven و Laurin Heinrich در رده های چهارم و پنجم قرار گرفتند.

Yifei Ye در فراری 296 GT3 با نمونه شماره 83 مسابقه هارمونی خود بهترین بود و ششم شد و پس از آن بهترین آئودی R8 LMS GT3 Evo II، آئودی اسپرت شماره 45 آسیا با رانندگی کریستوفر هاس قرار گرفت.

آنتونیو فوکو، ستاره قهرمانی استقامتی جهانی فراری، آنتونیو فوکو (AF Corse Ferrari)، جوئل اریکسون (Audi Sport Asia) و راننده منتخب پورشه موتور اسپورت آسیا و اقیانوسیه (Phantom Global Porsche) با فاصله 1.254 ثانیه، ده نفر برتر را تکمیل کردند.

پس از اختلال در FP1 ناشی از سقوط Vanthor’s، هیچ اختلال پرچم قرمز در جلسه دوم روز وجود نداشت.

مرحله بعدی جام جهانی FIA GT اولین مرحله مقدماتی روز جمعه در ساعت 3:40 بعد از ظهر است. به وقت محلی (2:40 بامداد به وقت شرقی)، و پس از آن Super Pole برای ده سریع ترین مرحله مقدماتی در تمرین افتتاحیه در ساعت 4:30 بعد از ظهر. (3:30 بامداد به وقت شرقی).

نتایج: تمرین رایگان 2



جیمی کلاین سردبیر آسیایی Sportscar365 است. Klein مستقر در ژاپن، که قبلاً برای شبکه Motorsport در عناوین Motorsport.com و Autosport کار می کرد، مسابقات قهرمانی استقامت جهانی FIA و SUPER GT را در میان سایر زمینه ها پوشش می دهد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *