آندره آ استلا، رئیس تیم مک لارن، می گوید که سبقت اسکار پیاستری از لاندو نوریس در دور اول مسابقات جایزه بزرگ ابوظبی فرمول 1 از قبل مورد بحث قرار گرفته بود، زیرا تایرهای سخت پیاستری به افزایش فشار بر مکس ورشتاپن، رهبر کمک می کند.
با شروع سوم، پیاستری با شیرجه ای تمیز در اطراف چپ دست با سرعت متوسط تون 9 برای دومین بار از نوریس سبقت گرفت و نوریس را به پایین ترین موقعیتی که می توانست برای مهر و موم شدن عنوان قهرمانی جهان از عهده اش برآید، پایین آورد.
این حرکت با شعار مک لارن که اجازه دادن به رانندگانش در مسابقه را می داد، مطابقت داشت، زیرا پیاستری برای زنده نگه داشتن امیدهای باریک قهرمانی خود به یک برد نیاز داشت. با این حال، از آنجایی که او با لاستیک های سخت در مقایسه با لاستیک های متوسط برای هر دو ورشتاپن و نوریس شروع کرد، تغییر موقعیت یک مولفه استراتژیک نیز داشت.
ترکیب C3 پیرلی انعطافپذیرتر بود، اما به سختی کندتر از ترکیب متوسط C4 بود، که مک لارن امیدوار بود به پیاستری اجازه دهد تا فشار بیشتری بر رهبر ورشتاپن وارد کند.
استلا توضیح داد: “البته ما می خواستیم در دور اول مسابقه کاملاً تمیزی داشته باشیم.” اما ما همچنین در مورد اسکار با لاستیک سخت صحبت کردیم که کسب مقام دوم را برای اسکار سخت نکند و سپس سعی کنیم به ورشتاپن حمله کنیم – این یک گزینه استراتژیک بود که لاندو از آن حمایت کرد.
این یک مانور سبقت خوب و منصفانه از سوی اسکار بود، اما به خودی خود سناریویی است که ما در مورد آن صحبت کردیم، بنابراین سخت ترین مبارزه نبود زیرا علاقه عمومی وجود داشت.
لاندو نوریس، مک لارن، اسکار پیاستری، مک لارن، آندره آ استلا، مک لارن، زک براون، مک لارن
عکس از: اندی هان/ تصاویر LAT از طریق گتی ایماژ
وی افزود: برای همه روشن بود که لاستیک هارد تایر خوبی خواهد بود و اگر فردی که با لاستیک سخت است، فردی را با لاستیک متوسط تعقیب کند، فردی که لاستیک متوسط است باید به او فشار بیاورد و باید در نقطه ای پیت کند.
اما چالش پیاستری به زودی شکست خورد و ورشتاپن با لاستیکهایش به خوبی توانست یک برتری کوچک اما راحت را به دست آورد.
استلا اعتراف کرد: «ما از اینکه مکس توانست با لاستیکهای متوسط اینقدر طولانی و سریع رانندگی کند، کمی شگفتزده شدیم.
پیاستری اولین دوره خود را تا دور 41 تمدید کرد. در این مرحله، نوریس به تازگی دومین پیت استاپ خود را تکمیل کرده بود و ورشتاپن قبلاً 18 دور با لاستیک های سخت خود را تکمیل کرده بود. اما در حالی که پیاستری در ابتدا حدود یک ثانیه در هر دور با ورشتاپن رهبر پیشرو بود، فاصله بعد تثبیت شد و ورشتاپن هشتمین برد خود در فصل را 12 ثانیه جلوتر از پیاستری به دست آورد، در حالی که نوریس شادمان با جشن گرفتن اولین عنوان جهانی خود چهار ثانیه دیگر عقب بود.
استلا گفت: “ردبول یک بار دیگر ثابت کرد که سریع ترین ماشین است.” “من فکر می کنم آنها به وضوح بر برخی از مشکلات به خوبی غلبه کرده اند. در اواسط فصل آنها ما را به چالش بزرگی رساندند تا آنها را شکست دهیم.”
“بسیاری اوقات ما موفق به انجام این کار نشدهایم، اما مهم این است که در مسابقات قهرمانی با لاندو این کار را انجام دادهایم. من حتی تعجب نمیکنم که آنها فصل را با احتمالاً بهترین ماشین به پایان برسانند.”
ما نظر شما را می خواهیم!
دوست دارید چه چیزی را در Motorsport.com ببینید؟
– تیم Motorsport.com
